Dyreparken Hotell

Hotell | Dyreparken Hotell er et familie-hotell, like ved inngangen til Dyreparken. Hotellet ligger 15 minutter øst for Kristiansand sentrum og 10 min. fra flyplassen. Utformet etter tema fra “Noas Ark”. Alle 160 rom på hotellet vil være nyoppusset i månedsskifte februar/mars 2018.

Hotellet har 160 rom, fordelt på 51 dobbeltrom, 107 firesengsrom og 2 juniorsuiter. Rommene er fordelt på 4 etasjer hvor hver etasje har et tema. Jungel, Savanne og Nordisk villmark. Alle rom har dyrenavn, som f.eks. Sjakalhulen, Girafftoppen, Elefantkottet, Musehullet og liknende.

Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse. Hotellet er i sin helhet tilrettelagt på barnas premisser. Værelsene og fellesområdene preges av motiver fra dyrenes rike, noe som gjør overnattingen til en uforglemmelig familieopplevelse. Det er blant annet et stort barne- og datalekerom på 150 kvm.

Hotellet har stor parkeringsplass, der gjester ved hotellet parkerer gratis.

Sør Cup-priser kan oppnås av alle som er på Sørlandet i forbindelse med Sør Cup, uansett om du er deltaker eller ikke.

Sør Cup-priser:

  • 1315,- enkeltrom pr natt
  • 1515,- dobbeltrom pr natt
  • 1615,- trippeltrom pr natt
  • 1815,- 4-sengsrom pr natt

BIlder:

Booking

For bookingforespørsel til hotellet, fyll ut skjemaet under. Du får svar direkte fra hotellet. Du vil få en kvittering på at skjemaet er sendt. Husk å sjekke at du får en bekreftelsesmelding på denne siden når du har trykket Submit. På den måten vet du at skjemaet er sendt korrekt.