Print Friendly, PDF & Email

Dyreparken 2017

Dyreparken er en destinasjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien – med dyrepark, badeland og overnatting.

Årets nyheter i Dyreparken

Bli med Klatremus på omvisning i Hakkebakkeskogen Filmstudio eller tilbring dagen på den nye stranden i Badelandet. Gled deg til mange spennende nyheter i Badelandet og Dyreparken i år.

Hakkebakkeskogen Filmstudio – Åpner 10. juni

Animasjonsfilmen Dyrene i Hakkebakkeskogen er sett av over 400.000 på kino. Nå inviteres du med bak kamera for å se hvordan filmen om dem ble til. Hakkebakkeskogen Filmstudio er en splitter ny attraksjon hvor selveste Klatremus har fått oppgaven med å vise deg rundt og fortelle om hvordan filmen ble laget. Omvisningen varer i cirka 30 minutter og går hvert 10. minutt i perioden 24. juni – 6. august. «Dette kommer til å bli en ny favoritt i Dyreparken. Det er jeg sikker på.»

Jungelløypa – Åpner 17. juni

Slå deg på brystet og brøl som en ape eller kryp langs bakken som en ekte pytonslange i den nye hinderløypa. Jungelløypa er en skikkelig kul og helt ny hinderløype hvor hele familien – liten og stor – kan utfolde seg alt de orker. Små barn kan gi seg i kast med løypa i følge med voksne, men det er også en sort løype for de eldste.

Nyheter i Badelandet – Åpner 24. juni

Det populære Badelandet byr på en rekke nyheter denne sesongen. Stranda – en deilig “syden-sandstrand” med flust av solstoler, Hoppetårnet – et hoppetårn hvor du selv velger den høyden du har mest lyst til å hoppe fra, og det 25 meter store Havbassenget i Grashavet. I tillegg introduseres Landkrabba – et lekeområde for de aller minste. Gled deg, det blir rett og slett vanvittig moro!


DYREPARKEN og BADELANDET:

Dyreparken er åpen hver dag hele året. Her er 140 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

  • I Kardemomme by kan du møte tante Sofie, politimester Bastian og de tre røverne. Det går også an å overnatte i ett av de åtte utleiehusene i Kardemomme by.
  • På KuToppen får du oppleve ekte bondekultur med norske gårdsdyr og kortreist tradisjonsmat. Et stort antall spisesteder i hele Parken serverer sunn og variert mat.
  • I Kaptein Sabeltanns Verden er det sjørøvere som rår, med opptrinn flere ganger daglig i høysesongen. Kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Jakten på den Magiske Diamant har premiere i Kjuttaviga 6. juli.
  • Badelandet er en kjempestor badeøy med badegøy og plaskende moro i spektakulære sklier og bassenger.
  • I Hakkebakkeskogen blir du fraktet gjennom skogen i et tribunetog. Her møter du flere av karakterene og scenene du kjenner fra boken.

ABRA HAVN:

I sjørøverhotellet Abra Havn finnes 171 leiligheter, eller sjørøverkåker som de kalles. Her kan du sove i Pelle og Pysas seng, leie deg inn i Kaptein Sabeltanns suite eller i en av de mange andre sjørøverkåkene som omkranser Dødningskallebukta. Her kan du bo som en ekte sjørøver, men det er ikke noe latmannsliv. Klokka åtte hver morgen blir alle små sjørøvere vekket av Kaptein Sabeltanns menn…

Leave a Reply