Dyreparken & Badelandet

Print Friendly, PDF & Email

 

ÅRETS NYHET 2018: SPØKELSESHUSET

SPØKELSESHUSET: Bli med inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt

En ny attraksjon er på gang i Dyreparken. Lengst inne i Kaptein Sabeltanns Verden dukker det opp et høyt, vindskjevt og skummelt hus. Dette har fått det passende navnet «Spøkelseshuset» og byr på alle Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt, blant annet Greven av Gral, jungelfyrsten Maga Kahn og Grusomme Gabriel.

Planleggingen av Spøkelseshuset er i full gang og de siste detaljene for innhold i de forskjellige rommene legges i disse dager, før byggeprosessen starter. Prosjektet ledes av underholdningsavdelingen i Dyreparken, som også står for konsept og idé sammen med Terje Formoe.

– Det at vi vektlegger idé, konsept og regi så tungt som vi gjør betyr at Spøkelseshuset ikke vil være som andre skumle hus våre gjester kanskje har opplevd tidligere, sier underholdningssjef Roy Bjerke. Historien og den røde tråden her blir viktig. Vi ønsker å ta med de besøkende på en reise gjennom et magisk hus og vi ønsker å lage en opplevelse som hele familien kan få glede – og bli litt skremt av, forteller underholdningssjefen videre.

Også Kaptein Sabeltann-skaper Terje Formoe gleder seg til Spøkelseshuset skal stå ferdig og er glad for at katta endelig er ute av sekken.

– Spøkelseshuset vil ta med store og små sjørøvere inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt hvor Kapteinen møter på flere av sine argeste rivaler på en gang. Som opphavsmann gleder jeg meg stort til dette og det har vært veldig vanskelig å holde på hemmeligheten om hva vi har planlagt for neste år. Jeg føler meg sikker på at dette blir et spøkelseshus man aldri har sett maken til og det blir spennende å gi folk flest et helt nytt innblikk i Kaptein Sabeltann-universet, sier Formoe.

I tillegg til flere av Kaptein Sabeltanns rivaler, vil Spøkelseshuset være proppet av spennende krinker og kroker, knirkende trapper, gyngende gulv, rare lukter og imponerende teknologi som visker vekk skillet mellom drøm og virkelighet. Det er også mange morsomme detaljer og både slim og rotter i Skalkens bysse.

Spøkelseshuset vil åpne i Kaptein Sabeltanns verden i juni 2018 og være for hele familien. De aller yngste anbefales å ha en trygg og god hånd å holde i.

Høydepunkter sommeren 2018:
Kveldsforestilling «Kaptein Sabeltann og grusomme Gabriels skatt»
Datoer: Mandag-lørdag i perioden 5. juli – 1. aug. i Kjuttaviga. Kl. 23.00. Egen billett.

Sirkus Jesper
Datoer: 16. og 17. juni og tirsdag til søndag i perioden 23. juni t.o.m. 4. aug., i sirkusteltet, på festplassen, like ved Kardemomme by. Egen billett.

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen
Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og alle de andre karakterene i Thorbjørn Egners udødelige univers.

Hakkebakkeskogen Filmstudio
Hakkebakkeskogen Filmstudio er en 1000 kvm. stor ny attraksjon som åpnet i 2017. Her kan du se hvordan filmen Hakkebakkeskogen ble til. Klatremus guider deg gjennom en fascinerende filmverden – der han selv har en av hovedrollene.

Dyrepasser for en dag
Alle barn kan bli dyrepasser for en dag i Dyreparken. Utvalgte datoer i 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.