Ansatte

Print Friendly, PDF & Email

Ansatte i Sør Cup

Sør Cup er organisert som et aksjeselskap, og det er klubbene Donn, Vindbjart og Fløy som er eiere. Administrasjonen består av to personer som er ansatt i 100 % stillinger.


Geir Åge Olsen
Daglig leder

Geir Åge Olsen kommer fra Next Sport og er ansatt som daglig leder etter Paul Richardsen. Geir Åge har vært aktiv i fotballen i en mannsalder, først som spiller og siden som trener. Geir Åge har ansvaret for den daglige driften i turneringen, kommunikasjon med kommune, krets, forbund, lag, planlegging av banebruken, kampoppsett og lignende.

Han har flere sesonger bak seg som spiller i Start, og han har vært fotballtrener i flere klubber siden hans aktive karriere tok slutt i 2005.

I tillegg en han prosjektansvarlig for Nordens største trenerseminar, Cupfinaleseminaret som arrangeres årlig i Oslo.

Geir Åge kan nås på: 
Mail: geir@sorcup.no
Tlf: 482 50 757


Gustav Steimler
Markedsansvarlig

Gustav Steimler jobber som markedsansvarlig, og har ansvaret for sponsorarbeid, aktiviteter, logistikk, salg, markedsføring, kommunikasjon og innkjøp. Han har fortid fra IKEA, Hennig-Olsen og Trimtex, der han var ansatt som henholdvis grafisk kommunikasjonsspesialist, macdesigner og sublimasjonsdesigner.

Gustav har erfaring fra basketball, både som spiller i BLNO og som styreleder og markedssjef i Kristiansand Pirates, samt mangeårig styreleder for Søgne & Mandal Basketballklubb.

I tillegg har han vært ansvarlig arrangør for Pirates Cup, en av Norges største basketballturneringer som arrangeres årlig i Kristiansand.

Gustav kan nås på:
Mail: gustav@sorcup.no
Tlf: 979 79404


Paul Richardsen
Konsulent

Paul Richardsen kommer fra Tollvesenet og er tidligere daglig leder. Han har nå gått over i en liten stilling som konsulent på deltid, og vil blant annet være ansvarlig for kampoppsettet. Paul har vært aktiv i fotballen i en mannsalder, først som spiller og siden som trener. Paul har ansvaret for den daglige driften i turneringen, kommunikasjon med kommune, krets, forbund, lag, planlegging av banebruken, kampoppsett og lignende.

Han har flere sesonger bak seg som spiller i Start, og han har vært fotballtrener i flere klubber siden hans aktive karriere tok slutt i 1992. I tillegg har han vært med i turneringskomiteen i fotballturneringen Color Line Cup i mange år.

Denne ble siste gang arrangert i 2007, men konseptet ble videreført som en del av PlussbankCup og nå som Sør Cup.

Paul kan nås på:
Mail: paul@sorcup.no
Tlf: 992 11338

Comments 2

 1. Hei. Vil få takke alle dere som har vært involvert i arrangeringen av årets Sør-Cup! For ett fantastisk arrangement og for ett vær!!
  Vi i Klepp idrettslag (J14) sitter igjen med masse gode minner og vi gleder oss allerede til å komme tilbake til neste år!

  Ha en god sommer 🙂

  Sportslig hilsen
  Klepp IL-J14
  v/Henrik Løset

  1. Post
   Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.