Om Sør Cup

Print Friendly, PDF & Email

En fotballturnering i Skandinavisk toppklasse

Det var Fløy, Vindbjart, Donn, Sparebanken Pluss og Kristiansand Dyrepark som etablerte PlussbankCup i 2007.  Sammen etablerte de firmaet PlussbankCup AS – som i dag heter Sør Cup AS.

En profesjonell organisasjon er etablert, og den sikrer at PlussbankCup er en turnering preget av høy sportslig kvalitet og effektiv gjennomføring.

Målet var å bli en av Skandinavias største og beste årlige fotballturneringer for barn og ungdom, både på og utenfor banene. Dette målet har vi innfridd. PlussbankCup ble arrangert for første gang i 2008. Den er en videreføring av de to fotballcupene Color Line Cup og Garanti Cup (tidligere Sebra Cup), og første året deltok 365 lag fra inn- og utland. De siste 2 årene har vi hatt over 500 påmeldte lag.

I 2014 endret turneringen navn til Sør Cup som følge av en fusjon mellom Sparebanken Pluss og Sparebanken Sør, en bank som da fikk navnet Sparebanken Sør.

Vi  gir et svært godt opplevelsestilbud til spillere og familier som velger å kombinere cupen med ferie på Sørlandet.

Eierskap

Sør Cup eies av klubbene Fløy, Vindbjart og Donn. Da turneringen startet opp i 2008 så var også Sparebanken Pluss og Dyreparken eiere.

Sør Cup er organisert som et AS. Opprinnelig hadde våre 3 eierklubber hver sin andel av A-aksjoner, mens Sparebanken Pluss og Dyreparken hadde hver sin andel B-aksjer.

I 2011 ble B-aksjene solgt til klubbene, slik at det kun er Fløy, Vindbjart og Donn som eier turneringen.

Visjon

Vår filosofi er å gi våre deltakere Norges beste cupopplevelse – både på og utenfor banen. Det er en filosofi som vi tar veldig seriøst, og som vi jobber hardt for å oppfylle. Kvalitet skal gjenspeiles i alt vi gjør, alt fra informasjonsbrosjyre til evalueringsskjema etter endt turnering.

Evalueringen fra 2016 viser at så mange som 96% av de som har svart, sier at de kunne tenke seg å anbefale Sør Cup til andre. I tillegg har INGEN av de hatt et negativt møte med noen av våre 1.500 dugnadsarbeidere og funksjonærer.

Det gjør oss som arrangører av Sør Cup selvsagt uhyre stolte, men det er ingen garanti for at vi får det samme resultatet året etter. Derfor har vi hele tiden fokus på å bli bedre, slik at DU får en fantastisk opplevelse i Kristiansand og Vennesla – år etter år.

Vi tar gjerne i mot kommentarer og tilbakemeldinger. Dersom du har noe du vil meddele, er det bare å ta kontakt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.