Print Friendly, PDF & Email

Midt på det idylliske torvet i Kristiansand sentrum – med utsikt mot den majestetiske Domkirken – bygges det et toppmoderne hotell med 200 rom, restaurant, møtefasiliteter og parkeringsmulighet i kjeller. Som vertskap har vi en kompromissløs holdning til service og kvalitet, og selve bygget er designet med det fremste innen hotellteknologi. Rommene er lyse, lekre og lune, og de ulike konferanselokalene er tilrettelagt både for større og mindre grupper. I Thon Hotel Parken setter vi vår ære i å opptre vennlig, profesjonelt og kreativt. Gjestene skal merke at vi har hjerte og engasjement for å oppfylle deres ønsker og behov.

Fra Thon Hotel Parken blir det direkte tilgang til nyåpnede Torvkvartalet; byens mest trendy handlemagasin for mat, mote, design og velvære. I Torvkvartalet finner du flere av Kristiansands mest populære restauranter, motebutikker som ZARA og Retro, samt velværesalongen Miabell Hudpleie.

Priser for Sør Cup-deltakere:
Enkeltrom kr. 1090,- pr. rom pr. natt inkl. mva og frokost
Dobbeltrom kr. 1290,- pr. natt inkl.mva og frokost
Trippelrom kr. 1490,- inkl. mva og frokost
4-mannsrom kr.1690,- inkl. mva og frokost

Booking:
For booking, bruk en av følgende måter:
1: Epost direkte til hotellet. Bruk epost booking@hotelparken.no. Husk kodeord “Sør Cup” for å få våre priser
2: Telefon – hotellet kan nås på nr. 38 07 17 00 mandag-fredag 08.00-16.00
3: Fyll ut skjemaet under. Skjemaet er ikke et bookingskjema, men setter deg direkte i kontakt med hotellet gjennom vår avtale. Du får svar direkte fra hotellet.