Turneringsregler

Print Friendly, PDF & Email

Sør Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet.

Klassene J08, J09, J10, J11, J12, G08, G09, G10, G11 og G12 spilles etter Norges Fotballforbunds spilleregler for barnefotball.

Jury
Det vil bli oppnevnt en jury bestående av 4 medlemmer i turneringen: 1 fra arrangøren og 3 fra deltakende klubber. Juryleder er Nils Sverre Ingebretsen.

Alle avgjørelser fattet av juryen er endelige og kan ikke ankes.

Turneringsreglementet er delt opp i 3 kapitler:

Kapittel 1:      Kampreglement
Kapittel 2:      Konkurranse- og sanksjonsreglement
Kapittel 3:      Reglement for spilleberettigelse

Last ned .pdf-variant her

Comments 4

 1. Hei, vi har en spiller som har fått direkte rødt kort i siste seriekamp nå før Sør-cup. Han er i utgangspunktet G16 spiller, men fikk rødt kort da han deltok for vårt junior lag. Er han spillerberettiget fra første kamp i Sør-cup? Der vil han spille for vårt G 16 lag.

  1. Post
   Author

   Han er spilleberettiget i Sør Cup, fra første kamp. Om han hadde fått direkte rødt kort i siste kamp i Sør Cup, så måtte han derimot ha stått over en kamp i seriespillet.

   Geir Åge

 2. Hei
  Er det mulig å ha med en spiller på lån fra en annen klubb, hvis klubben godkjenner det? Vet at det er mulig i f.eks. Norway Cup, Troll Cup? Vi ønsker å bruke turneringen som en slags avslutning for jentene som har spilt sammen i 10 år. Vi er en liten klubb, har bare hatt et jentelag, og i fjor var eldste guttelag 13 år. Så hun det er snakk om måtte i fjor bytte klubb for å få spille 11 fotball. Det hadde vært kjekt om hun kunne fått være med på “avslutningen” hvis hun får lov av sin nåværende klubb.

  1. Post
   Author

   Hei,

   dette er ikke tillatt. Spilleren må være medlem av – og spilleberettiget for – den klubben man skal representere i Sør Cup.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.