Print Friendly, PDF & Email

Under følger en oversikt over transportmulighetene på de ulike stedene. I tillegg til disse frakter vi deltakerne til fellesarrangementene, og eventuelt til og fra ankomst/avreisested (priset tjeneste). 

Deltakere med A- eller B-kort reiser gratis på ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd. Vi oppfordrer alle til å laste ned AKT sin Sanntids-app for å holde seg oppdatert på rutetidene. AKT oppfordrer større grupper til å unngå rushtrafikken (7-9 eller 1430-1630). Dersom et lag skal ta buss samlet i rushtiden må dette gis beskjed om, slik at AKT får vurdert behov for ekstra busser. Man ringer da 177 og ber om å få snakke med Sølvi.

Flekkerøy

På Flekkerøy er det to minibusser som kjører i skytteltrafikk Sjøstrand/rundkjøringen/idrettsanlegget, og Flekkerøy barneskole/rundkjøringen/idrettsanlegget. Lørdag må deltakere som bor på Sjøstrand ta M1 til rundkjøringen. Det vil være turneringsbusser fra Møvig/Sjøstrand skole på søndag morgen når rutebussen ikke kjører. Bussen stopper ved rundkjøringen. Deltakerne kjører gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Lag som skal spille kamper på Vågsbygd Idrettsplass må ta M1 til Oftenes og gå gjennom undergangen og til arenaen. Søndag setter vi opp cupbuss i perioden frem til M1 begynner å gå.

Vennesla

I Vennesla vil det være egne turneringsbusser som kjører mellom overnattingsstedene og arenaene. Deltakerne kjører i tillegg gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Kristiansand

I Kristiansand går det turneringsbusser fra kl. 07.00 – 09.00 hver dag. Søndag går disse bussene til kl. 12.00.  Bussene starter i bussgaten utenfor KKG. Denne vil være merket. Avgang fra KKG hvert 20. minutt. Bussene stopper innom Presteheia, Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Kristiansand stadion.

Utover tidene der vi setter opp cupbuss må deltakere som bor på KKG og Oddemarka ta offentlig buss i rute. Se opplysninger nedenfor.

Rute 19 fra/til Universitetet – Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 01 fra/til Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 13 fra Marvikskrysset (Kristiansand stadion) til St. Olavs vei (v/Oddemarka og KKG). NB: Kun en vei.
Rute 22 fra/til bussholdeplass Oddemarka (v/KKG og Oddemarka skole) – Statsarkivet (v/Presteheia kunstgress).

For rutetider må deltakerne laste ned appen AKT Reise. Benytt kartet i informasjonsbrosjyren om stoppesteder, snarveier etc. NB: Det er gangavstand fra Oddemarka skole og KKG til de fleste arenaene.

Finaledagen

Det blir satt opp egen rute for de som bor i Vennesla finaledagen. De som bor i Kristiansand må ta buss i rute som tidligere i cupen.

4 Responses

 1. Cecilie
  | Reply

  Hvis vi kommer til finalespill onsdag 29/6 så ser vi at kampen spilles kl.0800 på Sparebanken Sør Arena/Kristiansand stadion. Går det turneringsbuss fra Vennesla til stadion den dagen kl.0700? Og er vi garantert plass til alle våre spillere på bussen (28 stk)?

  • Sør Cup
   | Reply

   Hei! Det blir eget bussoppsett finaledagen både fra Vennesla og KKG, slik at alle som skal spille finaler får buss på onsdagen. Busstidene kommer om få dager.

 2. Eivind Svelland
  | Reply

  Hei,

  Vi skal bo på Torridal skole. Vil det bli satt opp noen busser til Venneslahallen hvor vi skal spise middag?

  Mvh
  Eik Tbg J14

  • Sør Cup
   | Reply

   Ja, det går buss i rute gjennom hele dagen fra morgen til kveld. Bussen starter på Hommeren og avslutter på Venneslahallen, og går med halvtimes mellomrom
   🙂

Leave a Reply