Transport under cupen

Print Friendly, PDF & Email

Under følger en oversikt over transportmulighetene på de ulike stedene. I tillegg til disse frakter vi deltakerne til fellesarrangementene, og eventuelt til og fra ankomst/avreisested (priset tjeneste). 

Deltakere med A- eller B-kort reiser gratis på ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd. Vi oppfordrer alle til å laste ned AKT sin Sanntids-app for å holde seg oppdatert på rutetidene. AKT oppfordrer større grupper til å unngå rushtrafikken (7-9 eller 1430-1630). Dersom et lag skal ta buss samlet i rushtiden må dette gis beskjed om, slik at AKT får vurdert behov for ekstra busser. Man ringer da 177 og ber om å få snakke med Sølvi.

Flekkerøy

På Flekkerøy er det to minibusser som kjører i skytteltrafikk Sjøstrand/rundkjøringen/idrettsanlegget, og Flekkerøy barneskole/rundkjøringen/idrettsanlegget. Lørdag må deltakere som bor på Sjøstrand ta M1 til rundkjøringen. Det vil være turneringsbusser fra Møvig/Sjøstrand skole på søndag morgen når rutebussen ikke kjører. Bussen stopper ved rundkjøringen. Deltakerne kjører gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Lag som skal spille kamper på Vågsbygd Idrettsplass må ta M1 til Oftenes og gå gjennom undergangen og til arenaen. Søndag setter vi opp cupbuss i perioden frem til M1 begynner å gå.

Vennesla

I Vennesla vil det være egne turneringsbusser som kjører mellom overnattingsstedene og arenaene. Deltakerne kjører i tillegg gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Kristiansand

I Kristiansand går det turneringsbusser fra kl. 07.00 – 09.00 hver dag. Søndag går disse bussene til kl. 12.00.  Bussene starter i bussgaten utenfor KKG. Denne vil være merket. Avgang fra KKG hvert 20. minutt. Bussene stopper innom Presteheia, Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Kristiansand stadion.

Utover tidene der vi setter opp cupbuss må deltakere som bor på KKG og Oddemarka ta offentlig buss i rute. Se opplysninger nedenfor.

Rute 19 fra/til Universitetet – Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 01 fra/til Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 13 fra Marvikskrysset (Kristiansand stadion) til St. Olavs vei (v/Oddemarka og KKG). NB: Kun en vei.
Rute 22 fra/til bussholdeplass Oddemarka (v/KKG og Oddemarka skole) – Statsarkivet (v/Presteheia kunstgress).

For rutetider må deltakerne laste ned appen AKT Reise. Benytt kartet i informasjonsbrosjyren om stoppesteder, snarveier etc. NB: Det er gangavstand fra Oddemarka skole og KKG til de fleste arenaene.

Finaledagen

Det blir satt opp egen rute for de som bor i Vennesla finaledagen. De som bor i Kristiansand må ta buss i rute som tidligere i cupen.

Comments 2

  1. Vi er et G14 lag og har kampene våre på Vennesla. Jeg klarer ikke enkelt å finne frem til det overnattingstedet for foreldre/familie, som ligger nærmest / er mest praktisk. Det vil være aktuelt med både hytter, plass for campingvogn og telt. Hvilket sted/steder kan passe oss?

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.