Turneringsinfo

Print Friendly, PDF & Email

Turneringsstart:

Flekkerøy (8-12 år):
På Flekkerøy starter kampene lørdag 23. juni og varer til tirsdag 26. juni. I disse klassene føres det ikke resultater. Hvert lag får 5 kamper. Samtlige spillere blir premiert med en flott gullmedalje som blir utdelt på en høytidelig medaljeseremoni etter lagets siste kamp. Dersom laget ønsker en dag fri for å gå i Dyreparken, er dette mulig. Det må spesifiseres i påmeldingen, sammen med evt hvilken dag og med hvilke(t) annet lag (eksempel om en klubb ønsker en dag fri felles.

Vennesla (13-14 år):
I Vennesla starter kampene lørdag 23. juni og varer til 27. juni. Det spilles det 3 kamper i innledende runder. Alle lag går videre til enten A- eller B-sluttspill, slik at samtlige lag får minst 4 kamper. 7’er-klassene avsluttes med finaler tirsdag 26. juni. 9’er- og 11’er-finalene spilles på Sparebanken Sør Arena onsdag 27. juni.

Kristiansand (15-19 år):
I Kristiansand starter kampene lørdag 23. juni og varer til 27. juni. Det spilles det 3 kamper i innledende runder. Alle lag går videre til enten A- eller B-sluttspill, slik at samtlige lag får minst 4 kamper. 7’er-klassene avsluttes med finaler på Sparebanken Sør Arena tirsdag 26. juni. 9’er- og 11’er-finalene spilles på Sparebanken Sør Arena onsdag 27. juni.

Finalene fra Sparebanken Sør Arena er direktesendt på Fædrelandsvennen sin nett-tv, for alle som ønsker å følge kampene, men som ikke har mulighet til å komme og se på. Bronsefinaler og B-finaler spilles på Moseidmoen (G/J13-7) og Kristiansand Stadion.

Premiering:
8-12 år:
Hver spiller får en flott gullmedalje i en høytidelig premieseremoni

13-19 år:

A-finale
1. plass: Gullmedalje, pokal og gulldrakter.
2. plass: Sølvmedalje og pokal.

Det kåres finalens beste spiller i A-finalen.

Bronsefinale
3. plass: Bronsemedaljer og pokal
4. plass: Pokal

B-finale
Vinner: Pokal
Taper: Pokal

I tillegg deler vi ut en pokal til den klubben som gjør det best totalt sett i klassene 13-19. Her regnes det ut poeng i henhold til de ulike lagenes plassering, og klubben som totalt har høyest poengsum vinner “Beste Klubb”-pokalen.

Cupshow

Lørdag arrangerer vi et stort cupshow i Kristiansand. Her blir det mye bra musikk og topp stemning!

Ledertreff

Mandag inviterer vi trenere og ledere til en sosial aften på ærverdige Christiansholm Festning. I 2,5 timer får vi servert underholdning, fantastisk 2-retters middag fra Maxi Catering og Hennig-Olsen Is, samt et foredrag. Dette er verdt å få med seg. Les mer om Ledertreffet.

Overnatting

Det finnes flere muligheter for overnatting under Sør Cup. Med A-kort så er alt ordnet, laget innlosjeres på skole eller lignende, og spiser i regi av oss. Med B-kort så må lagene ordne overnatting og bespisning selv.

Usikker på hvilket deltakerkort du skal velge? Sjekk vår oversikt over deltakerkortene!

Transport

Sør Cup er behjelpelig med å hente og bringe våre lag fra ankomststed til overnattingssted.

Alle deltakere med A- eller B-kort reiser gratis på ordinære rutebusser ved fremvisning av deltakerbånd.

Under cupen vil det bli satt opp egne turneringsbusser som vil frakte deltakerne fra overnattingsstedene og til arenaene. På Flekkerøy vil det bli satt opp turneringsbuss på lørdag og søndag morgen for å kompensere på manglende offentlig tilbud.

Klassene i 2018

For en oversikt over våre klasser i 2018, se vår oversikt.

Savner du noe informasjon? Ta kontakt med oss.

Comments 2

 1. Hei

  Dere opplyser at “Finalene fra Sparebanken Sør Arena er direktesendt på Fædrelandsvennen sin nett-tv”. Er dette åpen sending eller må man være abonnent el?

  mvh Jon

  1. Post
   Author

   Dette blir opplyst om i forkant av cupen. Det er som regel en abonnements-tjeneste, men Fædrelandsvennen har tidligere hatt kampanje på abonnement til 1,-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.