Print Friendly, PDF & Email

Sør Cup er en turnering som eies av klubbene Fløy, Vindbjart og Donn. Det betyr at vi benytter disse klubbenes anlegg til våre kamper.

Vi har delt opp slik:

7- 12 år spiller sine kamper på Flekkerøy Idrettspark. Anlegget ligger på idylliske Flekkerøy et kvarters kjøring utenfor Kristiansand, og består av 2x 11’er-baner og en flerbrukshall. 11’er-banene blir delt opp i 7’er-baner og 5’er-baner. Se bildekarusell lenger ned for å se på anlegget.

13-14 år spiller sine kamper på Moseidmoen Idrettspark i Vennesla og Hommeren på Torridal. Anleggene ligger flott til ca et kvarters kjøring utenfor Kristiansand. Hommeren består av 1 kunstgressbane og 1 gressbane. Moseidmoen er hovedarenaen og består av 2 11’er kunstgressbaner, 1 gressbane (hovedarenaen til Vindbjart FK i 2. divisjon), og 1 7’er gressbane. Banene deles inn i 7’er- og 9’er-baner etter behov.

15-19 år spiller sine kamper i regi av Donn på Lund. Kampene går på ærverdige Kristiansand Stadion, Kongsgård, samt fantastiske Sparebanken Sør Arena. Sparebanken Sør Arena og Kongsgård består av en 11’er-bane hver, mens Kristiansand Stadion består av en naturgressbane, en kunstgressbane og en kunstgressbane for 7´er fotball.

Se bildet fra anleggene:

moseidmoen_slider kristiansand_slider flekkeroy_slider

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.