En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

26.-30. juni 2021

Vi får om dagen noen henvendelser fra lag som ønsker å melde seg på Sør Cup, men som lurer på om det blir cup.

Vi ser noen andre cuper har gått ut med lignende info, så vi velger å gjøre det samme.

Vi jobber som at det blir fullskala Sør Cup. Det vil si cupshow, disko, ledertreff og så videre. Vi ønsker å ikke bare lage den beste cupen i Norge, men også den tryggeste. Derfor utarbeider vi i disse dager en meget omfattende smittevernsplan som skal håndtere alle aspekter av turneringen.

Så skjønner vi at om det blir cup, så blir det med noen tilpasninger. De får vi komme tilbake til når vi kommer nærmere, da vi ikke vet hvilke retningslinjer vi har å forholde oss til enda.

Vi har ulike scenarier som vi jobber mot. Så vi er forberedt på det meste. Vi har satt 1. mai – som er opprinnelig påmeldingdato – som en siste frist for å ta avgjørelsen om å kjøre cup eller ikke. Samtidig ser vi et voldsomt trøkk blant klubber som ønsker å delta på norske cuper i år, og som velger å ikke reise utenlands. Vi antar derfor at vi kommer til å bli fulltegnet før den tid. Å vurdere en påmelding nå kan derfor være lurt. Betalingsfristen er uansett ikke før påmeldingsfristen, og skulle det bli avlyst så får dere alt tilbakebetalt fra oss.