En hyllest til våre dommere

Print Friendly, PDF & Email

Kjære fotballvenner – trenere, spillere, foreldre og alle dere som er frivillige under Sør Cup. Tusen takk for at vi får være med å bidra i deres turnering. Vi er de som er kjent for å gå i svarte drakter og blåse i en fløyte – vi er dommerne.

Vi er takknemlige og ydmyke for at vi får være med å bidra til den fotballfesten som Sør Cup er igjennom disse 10 år vi har holdt på. Sør Cup er en turnering der utvikling og det sosiale står i fokus for lagene – dette står også på agendaen for våre dommere. De utvalgte kamplederne under turneringen – som er over 30 stykker, har deltatt på ulike arrangementer under turneringen. Vi har gjennomført sosiale kveld med utdeling av priser i alt fra ulike hendelser til den høye prisen årets dommer. I tillegg har vi de siste 5 årene arrangert utviklingskveld med ulike foredragsholdere. I år hold f.eks Odd Jarle Larsen tidligere FIFA-assistentdommer innlegg.

Igjennom mine 10 år har mange dommere kommet ut og inn i vår flotte dommerfamilie på Sør Cup. Men noen flotte typer har blitt værende igjennom hele cupens historie. Disse er Osvald Høyland,Geir Michaelsen og Arild Furu. Disse fire har alle på sin egen måte vært med å skrive historie i turneringen, med sin egen væremåte og positive fremtoning rundt dommergjerningen. Vi som organiserer dommerne under turneringen ønsket å hedre disse i denne jubileumsturneringen. Disse fikk dømme G15 finalen under årets turnering på Sør Arena. Håper vi ser disse igjen under neste års turnering.

Vår dommerfamilie ønsker alle sammen en flott sommerferie og håper å se akkurat dere igjen som spiller, trener, dommer, foreldre og frivillig i 2018!

På vegne av dommerne

Tim-Nicolai Fjellvang

20170628_135115

Leder av dommere under Sør Cup.

Comments 1

  1. Ikke nok med at de stiller opp, men kvaliteten på dommerene på Sørcup 2017 var høy. Godt gjennomført og vel blåst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.