fbpx

Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny
Glade deltakere på Sør Cup Mini

– avvikles i sin nåværende form, legges inn i selve Sør Cup

I 2015 ble Sør Cup Mini opprettet på Flekkerøy. Tanken var at dette skulle være et sidetilbud for lokale barnefotballag, ved å gi de muligheten til å spille kampene sine i løpet av en dag.

De siste par årene har Sør Cup Mini vært et eget arrangement som har blitt avholdt en uke før den store delen av Sør Cup går i gang.

Etter å ha prøvd dette ut i noen år, og med den utviklingen cupen har hatt, så har vi kommet frem til at den beste løsningen for Sør Cup, og for de lokale barnefotballagene, er at vi flytter denne delen av turneringen tilbake inn under den store delen av Sør Cup.

Denne gangen er forholdene lagt bedre til rette for at dette kan bli en suksess, ved at kampene i disse klassene nå gjennomføres på en dag, på Karuss. I tillegg utvider vi aldersspennet, slik at de yngste som kan delta i 2023 er 6 åringene som er født i 2017.

Samtidig fjerner vi klassene 8 og 9 år fra Flekkerøy.

Med andre ord vil fordelingen være slik for 2023 i barnefotballen:

– 6-9 år spiller 4 kamper på en dag. Kampene går på Karuss. Lagene betaler påmeldingsavgift for laget, men ikke for spillerne. Alle spillere får t-skjorte, medalje og adgang til cupshow.

10-12 år spiller sine kamper på Flekkerøy. Laget kan velge mellom å kjøpe B-kort, der cupshow og t-skjorte er inkludert, eller å betale en forhøyet påmeldingsavgift, uten at noe annet enn retten til å spille kamper er inkludert. Kampene spilles på to dager, en helgedag og en ukedag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt