Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Han blir ny daglig leder i Sør Cup

Ole Gerhard Sørensen blir gratulert med ny jobb av styreleder Espen Schou-Nilsen og avtroppende daglig leder Geir Åge Olsen

Ole Gerhard Sørensen (39) overtar som daglig leder i Sør Cup.

Geir Åge Olsen valgte tidligere i år å si opp sin stilling som daglig leder etter fem år i rollen. Nå er hans erstatter snart på plass.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en spennende og utfordrende jobb. Sør Cup er et fantastisk arrangement, både for de tusenvis av barna som får oppleve fotballglede og samhold i løpet av turneringen, men også for Flekkerøy, Kristiansand og Vennesla som får ta del i fotballfesten, sier Ole Gerhard Sørensen.

Sørensen kommer fra jobben som markeds- og salgsansvarlig i Noroff Accelerate. Han har tidligere jobbet som medie- og kommunikasjonssjef i Start og som journalist og redaktør i Kristiansand Avis.

Han har trolig et kjent fjes for mange i lokalfotballen etter mange år som spiller i Søgne, Start og Donn, og han er i dag aktiv som barnefotballtrener i Randesund. Han har jobbet dugnad i Sør Cup en rekke år da han var spiller i Donn, og han har gode minner fra året han var trener for Donns G16-lag da de sikret seg bronsemedalje i turneringen i 2012. Nå ser han frem til å ta fatt på rollen som leder for landsdelens største fotballturnering.

– Jeg ser frem til å videreutvikle turneringen sammen med de mange dyktige og dedikerte menneskene i Fløy, Donn og Vindbjart.  Det er deres dugnadsinnsats som gjør Sør Cup mulig, og som gir klubbene inntekter slik at de kan skape viktige aktivitetstilbud for barn og unge gjennom hele året. Målet er å skape Norges beste fotballturnering, sier Sørensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt