En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

26.-30. juni 2021

2020 har vært et merkelig år. Vi gikk inn i året, fulle av håp og forventninger om at vi kunne lage Norges beste cup. Og at årets cup skulle bli enda bedre enn i fjor. Det var masse prosjekter på planen, med gøyale og spennende prosjekter som vi jobbet med.

Påmeldingene rant inn, og i mars var vi i ferd med å stenge påmeldingen i barnefotballen, da de rett og slett var fulltegnet. Det har aldri skjedd før.

Vi så påmeldinger fra lag som aldri før har deltatt, og vi gledet oss til å bli bedre kjent med årets kull fra Ecuador.

Vi hadde forsterket vår posisjon i Danmark og i Tyskland, og forventet enda flere lag derfra.

Vi jobbet med et kanonbra cupshow, samt en fornyelse av vårt Ledertreff, og ikke minst hadde vi endelig truffet innertier på partyet vårt for 15-19.

Stjerneklassen var på vei opp og frem, og lag droppet hovedlandsturneringen for å være med hos oss.

Så kom mars. Usikkerheten begynte å bre seg. Fullstendig stillstans i påmeldingene. Mailene begynte sakte, men sikkert å tikke inn. Blir det cup?

Svaret skulle vise seg å bli nei. Det ble ikke cup i 2020. Den 13. utgaven av Sør Cup ble aldri arrangert.

Imens pågikk diskusjonene i styrerommet. Hva gjør vi nå? Ideen om Sør Cup Spesial ble lansert, denne virtuelle turneringen som vi kjørte i sommer, husker du? Gjennomført i løpet av 5 direktesendinger på Facebook. Den kjørte vi for å vise at vi står i stormen. At vi har muskler til å holde det gående, og vise hvorfor vi er en Norges største turneringer.

Nå i høst har vi vært i full sving med å planlegge for tidenes turnering i 2021. Det er ingen garanti for at den blir normal. Vi planlegger egentlig med at den ikke blir det, at vi må jobbe godt sammen med våre komiteer for å sikre deg som deltaker en trygg og god opplevelse.

Det er det vi gjør nå. Vi legger opp til et omfattende smittevern. Vi planlegger for en hel haug av prosjekter og aktiviteter som skal gi deg Norges beste cupopplevelse. Men, jeg tror vi må hive på et nytt ord i visjonen vår. For vi ønsker også å tilby deg Norges TRYGGESTE cupopplevelse.

Så, folkens, påmeldingen er åpen, lagene har begynt å melde seg på, og hvis du har tenkt deg på turnering til sommeren, så ville jeg begynt å planlegge allerede nå.

Jeg tror nemlig at det er ganske mange som også vil det.

Inntil videre så ønsker vi dere en GOD JUL og et BEDRE NYTT ÅR!

Hilsen Gustav
Markedsansvarlig