Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Signerer storavtale med Norgesgruppen

Geir Åge med ledere fra Norgesgruppen

Over lengre tid har det blitt jobbet for en avtale med flere av aktørene i Norgesgruppen om profilering på Sør Cup. I dag ble avtalen undertegnet, og partene kunne gratulerer hverandre, og ønske lykke til for de neste tre årene.

I avtalen inngår bedriftene ASKO Agder, Meny, Kiwi, Spar, Bakehuset, Ali Kaffe og Bama, som går sammen om å “ta” serveringsstedene på Sør Cup. Sammen har vi kommet opp med en plan for omfattende profilering av disse syv bedriftene i matsalene til cupen.

Avtalens størrelse er ikke offentlig, men den blir en av våre mest omfattende til nå. Vi er stolt og glade for å bli anerkjent med en sånn avtale av så store og viktige aktører. At syv av de fremste eksponentene for norsk varehandel nå ønsker å satse så tungt på Sør Cup er et hederstegn for oss, og vi ser frem til et spennende samarbeid, sier daglig leder i Sør Cup, Geir Åge Olsen.

På bildet ser du fra venstre Alex van Kaam (Kiwi), Edvin Pedersen (Meny), Torgny Bøhn (Asko Agder), Geir Åge Olsen (Sør Cup) og Roger Aas (Spar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt