Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Sør Cup forlenger med Misjonsalliansen

Sør Cup forlenger med Misjonsalliansen

Helt siden Sør Cups oppstart i 2008 har cupen og Misjonsalliansen samarbeidet om bygging av fotballbaner i slummen i Guayaquil. Nå har partene forlenget. Samtidig utvides engasjementet.

Prosjektet i Ecuador har vist seg å være en stor suksess. Misjonsalliansen foretok i fjor en revidering av sine prosjekter, og ett av prosjektene som fikk forlenget tillit av dette prosjektet, som tidligere har blitt kalt «Fotball Krysser Grenser». Prosjektet blir nå utvidet til også å omfatte Brasil, Kambodsja og Bolivia, i tillegg til at det døpes om til «Idrett Krysser Grenser». Sør Cup undertegnet tirsdag en ny avtale med Misjonsalliansen, med en varighet på 4 år.

«Fotball Krysser Grenser er et prosjekt vi er enormt stolte av, og som er veldig viktig for hele organisasjonen vår. Vi sier gjerne at prosjektet er vår viktigste bane», sier daglig leder Geir Åge Olsen.

«Vi gleder oss til å begynne å jobbe for å skape bedre nærmiljøer i de tre nye landene, og ser frem til å komme oss ned etter hvert for å ta prosjektene nærmere i øyesyn», fortsetter Olsen.

Gustav Steimler, markedsansvarlig i Sør Cup, kan ikke få fullrost den nye avtalen nok. «Denne avtalen er en bærebjelke i vår organisasjon, og er med på å definere hele vår sosiale profil. Det er mange i Fløy, Vindbjart og Donn som jobber dugnad på grunn av prosjektet vårt, og som identifiserer seg med våre verdier. Vi er veldig stolte over den jobben som er gjort i Ecuador, og at prosjektet nå har vist seg såpass bærekraftig at det kan overføres til andre land».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt