Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

TAKKER FOR SEG ETTER FEM ÅR

Geir Åge Olsen

Geir Åge Olsen har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Sør Cup AS. 

Etter fem år i stillingen er det altså slutt, og Geir Åge beskriver det hele som følger:

«Dette er grundig gjennomtenkt, men jeg legger ikke skjul på at det likevel har vært en svært tøff beslutning. Det er noen uker siden avgjørelsen ble tatt og jeg er veldig glad jeg fikk være med å arrangere tidenes turnering etter pandemien, som avslutning på min tid som leder for cupen. Fem år er lenge i denne type stilling, og tiden er kommet til å gyve løs på nye utfordringer, sier Geir Åge». «Avslutningsvis vil jeg gjerne få lov til å hylle alle frivillige som jobber med Sør Cup. De er selve hjertet og drivkraften i cupen, og det er de som gjør Sør Cup så suksessfull som den er. Uten frivillige ingen cup!»

Styret i Sør Cup AS ønsker å takke Geir Åge for en betydelig innsats og bidrag til imponerende utvikling av det som i dag er en av Skandinavias største og beste fotballturneringer for barn og ungdom. Geir Åge har en sterk standing både innad i cupen, blant lokale klubber og i det nasjonale fotballmiljøet. Vi synes det er vemodig å miste en så kompetent og dyktig leder, men ønsker ham samtidig lykke til i ny stilling.

Styret har allerede iverksatt en prosess for å rekruttere ny daglig leder til Sør Cup, med mål om en løsning raskest mulig etter sommeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt