fbpx

Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Transport under cupen

Header transport under cupen

Under følger en oversikt over transportmulighetene på de ulike stedene. I tillegg til disse frakter vi deltakerne til fellesarrangementene, og eventuelt til og fra ankomst/avreisested (priset tjeneste). 

Deltakere med A- eller H-kort reiser gratis på ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd. Vi oppfordrer alle til å laste ned AKT sin Sanntids-app for å holde seg oppdatert på rutetidene. Større grupper (over 10 personer) må forsøke å unngå rushtrafikken (7-9 eller 1430-1630), eventuelt fordele seg over flere busser.

Flekkerøy

På Flekkerøy er det to minibusser som kjører i skytteltrafikk Sjøstrand/rundkjøringen/idrettsanlegget, og Flekkerøy barneskole/rundkjøringen/idrettsanlegget. Det vil kjøre skyttelbuss fra rundkjøringen hver halvtime til Karuss. Denne stopper på Møvig skole (ved hovedveien) for de som skal på på Sjøstrand.Deltakerne kjører i tillegg gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Komplett busstabell finner du i informasjonsbrosjyren vår, side 31-32. 

Vennesla

I Vennesla vil det være egne turneringsbusser som kjører mellom overnattingsstedene og arenaene. Deltakerne kjører i tillegg gratis med ordinær rutebuss ved fremvisning av deltakerbånd.

Kristiansand

For deltakere som bor på Oddemarka, Kongsgård og KKG går det buss til Karuss hver halve time. Denne stopper i “bussgata” utenfor KKG. 

Til Presteheia, Kongsgård og Sparebanken Sør Arena er det gangavstand fra skolen til banen. Dersom man likevel ønsker å ta buss (det er nesten mer kronglete, red.anm.), så kan man bruke linjene nevnt under.

Rute 19 fra/til Universitetet – Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 01 fra/til Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
Rute 13 fra Marvikskrysset (Kristiansand stadion) til St. Olavs vei (v/Oddemarka og KKG). NB: Kun en vei.
Rute 22 fra/til bussholdeplass Oddemarka (v/KKG og Oddemarka skole) – Statsarkivet (v/Presteheia kunstgress).

For rutetider må deltakerne laste ned appen AKT Reise. Benytt kartet i informasjonsbrosjyren om stoppesteder, snarveier etc. NB: Det er gangavstand fra Oddemarka skole og KKG til de fleste arenaene.

Finaledagen

Det blir satt opp egen rute for de som bor i Vennesla finaledagen. De som bor i Kristiansand må ta buss i rute som tidligere i cupen.

Annonse

Annonse

Siste nytt