Kontakt oss

Print Friendly, PDF & Email

Under finner du en komplett oversikt over personer tilknyttet Sør Cup. Du kan også se på Ofte Stilte Spørsmål om det er mange andre som lurer på det samme.

Geir Åge Olsen
Daglig leder – Telefon 482 50 757. Svarer på spørsmål om deltakerkort, påmelding, økonomi, overnatting.

Gustav Steimler
Markedsansvarlig – Telefon 979 79 404. Svarer på spørsmål om bespisning, transport, aktiviteter, arrangementer, generell planlegging av turen.

Adresser:

Postadresse:
Sør Cup AS
Postboks 145
4662 Kristiansand

Besøksadresse:
Sparebanken Sør
Rådhusgaten 7-9
4600 Kristiansand

Kontonummer Sør Cup:
3000.22.00100

Comments 27

 1. Hei,

  Vi tenker å melde på to G11 lag med A-kort. Følger det med kort til trenere/foreldre eller må alle trenere/foreldre som overnatter og følger guttene rundt kjøpe A-kort?

  Mvh, Bodil

  1. Post
   Author
 2. Hei
  Jeg er trener for et G13 lag , vi er litt for få spillere til å melde oss på i 9’er – leser jeg riktig at dere tilby 7’er spill for G13 også?

  1. Post
   Author
 3. Hei hei

  Kommer Sør-Cup til å tilby 9’er fotball for 12 åringer sommeren 2020?

  1. Post
   Author
 4. Transport: Vi skal på bo på Toridal skole og har kamper på Hommeren(Toridal) og noen på Plusbank(Moseidmoen). Det står på hjemmesidene til cupen at det er oppsatt turneringsbusser mellom bosted og kamparena. Hvor ofte går denne bussen? Og kan vi basere oss på å bruke denne mellom kampene på Hommeren og Plusbank(2 timer mellom kampene)?

  1. Post
   Author

   Hei, bussene går med en halvtimes intervall, og dere kan basere dere på bruk av denne. 🙂

   Gustav

 5. Hei,

  En av spillerne på laget vårt rekker ikke innledende runder fordi han ikke kan komme før søndag ettermiddag, men vil gjerne bli med på eventuelt finalespill. Er det mulig å i så fall etterbestille deltakerkort på søndagen mens cupen pågår?

  1. Post
   Author

   Hei.

   Nei, det er det dessverre ikke. Alle spillere som skal delta i cupen må være registrert og betalt for innen første kamp spilles. Hvis det er slik at han skal spille fra og med finalerunden må han altså ha løst A-kort og vært registrert i systemet vårt før lørdag kl. 08.00.

 6. Post
  Author

  Det er riktig at vi spiller 7er i 2019. Det får STORE konsekvenser for oss denne omleggingen, og siden ikke alle kretser er med på denne pilotordningen, så må det forankres på Tinget før eller hvis vi evt endrer. Endringen skjer da i så tilfelle året etter.

  Hilsen Gustav

 7. Har dere alltid tilgjengelige transport for et J14 lag som da har kamper på Vennesla, eller må en ha tilgang på egne biler?

  1. Post
   Author

   For transport mellom overnattingssted og arena så går det buss i skyttel hver halvtime. 🙂 For transport til andre steder så kan det være praktisk med egne biler.

  1. Post
   Author
 8. Hei.
  Med tanke på å bestille overnatting for foreldre, i hvilket område spilles G13-kampene?

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 9. Hei! Vet dere hvilke tidspunkt finalene vil gå i A og B finalene for gutter 14? Vi skal bestille togbillett hjem, men ønsker å få med oss hele cupen for gutter 14 dersom de går til finale.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hei!

   Nei, det spilles 9’er- og 11’er-fotball for 14-åringene, og 11’er for 15-åringene. J16 har tilbud om både 7’er og 11’er, det samme har J19.

   Hilsen Gustav

 10. Hei på dere! Vi vurderer Sør Cup til neste år for Kopervik J12.. MEN.. Vi skal spille 9’erfotball kommende sesong.. det skal alle 12’årslag i Rogaland, Hordaland, Oslo og en del andre kretser.. Er det aktuelt for Sør Cup å tilby 9’erfotball for 12’åringer til sommeren?

  1. Post
   Author

   Hei!
   Vi har tatt en vurdering på dette pilotprosjektet, og kommet frem til det evt blir vedtatt på Tinget så kommer vi til å kjøre de klassene vi har hatt tidligere. Det betyr at 10-åringene spiller 5er, og 12-åringene spiller 7er. Vi tar en ny vurdering dersom annet blir bestemt på Tinget, men det blir evt da for turneringen i 2020.

   Hilsen Gustav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.