fbpx

Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Cupshow

Lørdag 24. juni 2023 arrangerer vi cupshow for våre deltakere. Arrangementet er åpent for alle, men tilpasset for Sør Cup sine deltakere. 

Vi har delt opp showet i to. Showet vil være på Øvre Torv i Kristiansand. Vi stenger kampene i tidsrommet for konserten. Siste kamp for dagen vil være ferdigspilt kl. 19.00, så dersom du får sen kamp, så kan det være lurt å tenke gjennom logistikken til cupshowet. Erfaringen er at man gjerne ønsker å skifte og ta på seg litt kult tøy før man går på konserten.

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på området. Konserten er naturligvis alkoholfri.

Adkomst:
Torvet ligger midt i Kristiansand sentrum. Parkering anbefales å gjøre på Tovet P-hus (gjelder ikke busser).
For deltakere med A-kort vil det være mulig å bestille busstransport til og fra konserten. Info om bestilling kommer på epost. Dere kan bestille frem til mandag 19. juni, og endre frem til onsdag 21. juni. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall busser, så det kan medføre noe ventetid på returen.

Billett:
Deltakere med deltakerbånd har gratis adgang. Øvrig publikum vil ha anledning til å kjøpe billett.

Meet & Greet:

I år kan du møte stjernene før showet. På Sandens Shopping i Markens gt arrangerer vi Meet and Greet fra kl. 15.00-16.00. Det blir spennende konkurranser, gratis popcorn, ansiktsmaling og mulighet for å ta selfie med artistene. I tillegg bidrar en rekke av butikkene med gode tilbud den dagen.

Barneshow – kl. 18.00-19.00

I en time skal vi la de minste deltakerne på Sør Cup kose seg på show. Blant annet kan de få oppleve

 • Trikseshow med Sondre Aksnes
 • Vitenshow med Vitensenteret
 • Musikal fra Vennesla kulturskole
 • Ansiktsmaling
 • Kiosk
 • Grill
 • God plass i inngjerdet område

Alle deltakerne i klassene 6-9 år har gratis adgang med en forelder til dette showet.

Sondre Aksnes skal opptre på del 1 av cupshowet.
Sondre Aksnes skal opptre på del 1 av cupshowet.

Hovedshow – kl. 20.00-21.30

Årets program

 • Velkommen og praktisk info
 • Åpning av cupen v/Ole Gerhard Sørensen
 • Unge Beirut
 • Aiba
 • Jonathan Floyd

Jonathan Floyd

Jonathan Floyd ble på kort tid Norges nye pop-yndling. Med flere knallsterke og fengende låter, samt EP-en Heartbreaker under beltet, er han nå klar med ny musikk-“Chick fra LA“. Om den nye låten sier han: “Jeg ville lage en låt som gir folk samme følelse som når man seren overspilt kjærlighets scene i en cheezy 80’s film“. Tross sin unge alder kan Floyd vise til over 10 millioner streams på Spotify, flere listinger på radio, Ukas Låt på P3ogden gjeve prisen Årets Nykommer under P3 GULL 2021.Han var også med og kickstartet NRKs nye musikksatsing NRK-Scenen.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til Floyd og som liten gutt snek han seg inn i farens musikkstudio på loftet på verkstedet når han ikke var der. Og det var nettopp i dette studioet på verkstedet han fant sin retning i livet. Inspirasjon henter han fra helter som Michael Jackson, Unge Ferrari og The Weeknd, men også fra filmer.

Unge Beirut

Unge Beirut er et navn man forbinder med norsk rap, og han er en av frontfigurene for sørlandsk musikk. Med både Spellemann-nominasjon, kritikerroste prosjekter og flere millioner streams er han blant landets beste og mest underholdende rappere.

Bestilling av buss kommer senere.

Annonse

Annonse

Siste nytt