Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Cupshow

Lørdag 25. juni 2022 arrangerer vi cupshow for våre deltakere. Arrangementet er åpent for alle, men tilpasset for Sør Cup sine deltakere.  Alle deltakere med A-/B- og H-kort vil ha inngang inkludert i deltakerkortet sitt.

Øvrig publikum vil ha anledning til å kjøpe billett.

Konserten vil være på Øvre Torv, og vil vare fra kl. 20.00-21.30. Vi stenger kampene i tidsrommet for konserten. Siste kamp for dagen vil være ferdigspilt kl. 19.00, så dersom du får sen kamp, så kan det være lurt å tenke gjennom logistikken til cupshowet. Erfaringen er at man gjerne ønsker å skifte og ta på seg litt kult tøy før man går på konserten.

Selve konsertområdet vil være inngjerdet for deltakernes sikkerhet. Det vil være egne områder for voksne med benker og bord der man kan sette seg ned og hygge seg under konserten.

Årets artister

  • Hkeem
Det er ikke noe tvil om at livet til Abdulhakim Hassane aka «Hkeem»ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen» i 2017. Låta har nå imponerende 50millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for å ikke snakke om topp 10 på den globale viral-listen! Siden da har Hkeem fått flere p3-Gull nominasjoner, vunnet 2 Spellemannspriser og servert oss slagere som «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt». Sistnevnte har gjort et spesielt sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og teksten på låta har blitt pensum i norske skoler over hele landet.
  • Gino Bless

Bergens-rapperen er kjent for å lage liv på konsertene sine. Han gjestet Cupshowet i 2017, og for å si det sånn: Det ble liv…!

Gino kan vise til flere gjesteopptredener hos riksdekkende medier som blant annet NRK og God morgen Norge på TV2 for å fronte snakk om mobbing, i regi av Blå Kors. 

I løpet av de siste årene har GinoBless spilt for over 50.000 mennesker rundt i Norges land og nærmer seg med stormskritt 1 million streaminger på diverse strømmetjenester.

  • Capow x 2G

Hip hop-duoen er kjent med blant annet hiten ”31. etasje”, og gleder seg til å stå på scenen foran flere tusen tilskuere i Kristiansand.

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på området. Konserten er naturligvis alkoholfri.

Adkomst:
For deltakere med A-kort vil det være mulig å bestille busstransport til og fra konserten. Bestilling gjør du på skjemaet under. Dere kan bestille frem til mandag 20. juni, og endre frem til onsdag 22. juni.

Bestilling av buss kommer senere.

Annonse

Annonse

Siste nytt