En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Aktiviteter på arenaene

Header Aktiviteter på arenaene

Vår visjon er å gi våre deltakere Norges beste cupopplevelse – både på og utenfor banen.


Annonse – teksten fortsetter under annonsen

I det ligger det en forpliktelse til å underholde også utenom kampene.

Flekkerøy (8-12 år)

På Flekkerøy spiller klassene 8-12 år. Her er det tilrettelagte aktiviteter for denne aldersgruppen. Eksempler er hoppeslott, tegnestasjoner, klatretårn, ansiktsmaling, ladelounge, trikseskole og mye mer.

Vennesla (13-14 år)

I Vennesla spiller klassene 13-14 år. Her benytter vi to arenaer som begge kan tilby festlige aktiviteter tilpasset aldersgruppen. Hinderløype, trikseskole, diverse oppblåsbare aktiviteter, lazer-tag, ladelounge med mer er å finne her.

Kristiansand (15-19 år samt Stjerneklassen)

I Kristiansand benytter vi oss av Karuss stadion, Sparebanken Sør Arena, Kongsgård og Presteheia. Det er Karuss stadion som er hovedarena. Her finner du et loungeområde med stort kioskutvalg. Selve aktivitene for denne aldersgruppen finner man helst på KKG, der majoriteten av de med A-kort bor. Her er det bordtennis-bord, auditorium med storskjerm, sandvolleyballbane og mer. Skolene der deltakerne bor ligger sentralt til i Kristiansand, og det er kort vei til f.eks Dyreparken, Bystranda, Sørlandssenteret, Høyt & Lavt samt flere andre severdigheter som man bør oppleve mens man er på Sørlandet.

Aktivitetsoversikt 2022

Annonse

Annonse

Siste nytt