fbpx

Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Aktiviteter på arenaene

Header Aktiviteter på arenaene

Vår visjon er å gi våre deltakere Norges beste cupopplevelse – både på og utenfor banen.

I det ligger det en forpliktelse til å underholde også utenom kampene.

Karuss (6-9 år)

På Karuss spiller klassene 6-9 år. Her er det tilrettelagte aktiviteter for denne aldersgruppen. Eksempler er tegnestasjoner, hoppeslott, ansiktsmaling og mye mer.

Flekkerøy (10-12 år)

På Flekkerøy spiller klassene 10-12 år. Her er det tilrettelagte aktiviteter for denne aldersgruppen. Eksempler er hoppeslott, tegnestasjoner, klatretårn, ansiktsmaling, ladelounge, trikseskole og mye mer.

Vennesla (13-14 år)

I Vennesla spiller klassene 13-14 år. Her benytter vi to arenaer som begge kan tilby festlige aktiviteter tilpasset aldersgruppen. Hinderløype, trikseskole, diverse oppblåsbare aktiviteter, lazer-tag, ladelounge med mer er å finne her.

Kristiansand (15-19 år samt Stjerneklassen)

I Kristiansand benytter vi oss av Kristiansand stadion, Sparebanken Sør Arena, Kongsgård og Presteheia. Det er Kristiansand stadion som er hovedarena. Her finner du et loungeområde med stort kioskutvalg. Selve aktivitene for denne aldersgruppen finner man helst på KKG, der majoriteten av de med A-kort bor. Her er det bordtennis-bord, auditorium med storskjerm, sandvolleyballbane og mer.

I tillegg til Cupshowet ønsker å skape konkurransebaserte aktiviteter både på arenaene og på skolene, som f.eks. triksekonkurranse, beachvolley-turnering og lignende.

Skolene der deltakerne bor ligger sentralt til i Kristiansand, og det er kort vei til f.eks Dyreparken, Bystranda, Sørlandssenteret, Høyt & Lavt samt flere andre severdigheter som man bør oppleve mens man er på Sørlandet.

Aktivitetsoversikt 2022

Annonse

Annonse

Siste nytt