fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Transport til cupshow

Lag med A-kort kan velge å bestille transport til og fra cupshowet. Bussen er inkludert i deltakerkortet. Vi gjør oppmerksom på at det kan/må påberegnes noe ventetid på returen, da noen busser må kjøre doble turer. Bestilling av buss må være gjort innen 15. juni 2024.

Oppdatert info. Bussbestillingen er nå sendt til busselskapet. Det er ikke lenger mulig å bestille buss via Sør Cup. Lag som ikke har bestilt buss henstilles til lokale rutebusser eller organisere egen transport. Last ned AKT Reise for oppdaterte tider på lørdag.

Flekkerøy & omegn

Bussen har påstigning fra bussholdeplassen ved rundkjøringen på Flekkerøy, samt ved bussholdeplassen utenfor Møvig skole (for de som bor på Sjøstrand og Møvig).

Avgangstid er fra rundkjøringen på Flekkerøy. Bussen stopper ved Vestre Strandgate, bussentralen. Påstigning etter cupshowet skjer herfra.

Avgangstider Cupshowet

Flekkerøy – Møvig (10-12 år)
Holdeplass Kl. Kl.
Flekkerøy (rundkjøringen) 18.15 19.20
Møvig skole (busslommen ved hovedveien) 18.24 19.29
Vi gjør oppmerksom på at vi har begrenset antall busser hjemover, og at man må forvente noe ventetid. Det vil være vektere på stedet som blir holdt kontinuerlig oppdatert på hvor bussene er.

Vennesla & omegn

Avgangstid er fra Venneslahallen. Bussen stopper innom alle skolene for påstigning (og avstigning på retur). Tidene for avgang øvrige steder enn Venneslahallen står under. Stoppested vil være ved hovedveien. 

Bussen stopper ved Festningsgaten bak torvet. Påstigning etter cupshowet skjer herfra.

Avgangstider Cupshowet

Vennesla / Hommeren (13-14 år)
Holdeplass Kl. Kl.
Venneslahallen 18.15 19.05
Moseidmoen skole/idrettsplass 18.24 19.14
Kvarstein skole 18.33 19.23
Hommeren/Torridal skole 18.43 19.33
Ankomst Kristiansand Ca. 18.56 Ca. 19.46
Vi gjør oppmerksom på at vi har begrenset antall busser hjemover, og at man må forvente noe ventetid. Det vil være vektere på stedet som blir holdt kontinuerlig oppdatert på hvor bussene er.

Kristiansand / Lund

Bussforbindelse via UiA. Alle busser stanser innom byen, deltakere med deltakerbånd reiser gratis med AKT sine ruter. Last ned appen AKT Reise for reiseplanlegging.

Ofte stilte spørsmål (oppdateres jevnlig):

  • Får vi egen buss? Svar: Nei, vi bestiller til det totale antallet personer som har bestilt. Bussene starter fra det overnattingsstedet som er lengst unna og jobber seg nedover mot sentrum. Dette betyr at enkelte fulle busser kan kjøre rett forbi ditt overnattingssted.
  • Hvor går bussen fra?
    • På Flekkerøy (10-12 år) går bussene fra rundkjøringen. Bussen stopper på busstoppet ved Møvig skole for dere som bor på Møvig og Sjøstrand skole.
    • Fra Vennesla stopper bussen ved hovedveien ved overnattingsstedet. Første påstigning er utenfor Venneslahallen.
  • Kjører den oss rett hjem igjen? Bussene fylles opp etter cupshowet og kjører av gårde fortløpende. Bussene kjører samme rute tilbake som til, og stopper innom overnattingsstedene.

Bestilling av buss

Det er nå ikke lenger mulig å bestille buss til cupshowet, da bestillingen er sendt til busselskapet.

Lag som ikke har bestilt buss henstilles til lokale rutebusser eller organisere egen transport. Last ned AKT Reise for oppdaterte tider på lørdag.

Annonse

Annonse