fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Klart for rekordstor Sør Cup       

Med 650 lag knuser vi fjorårets rekord. Vi gleder oss til å arrangere tidenes største Sør Cup.

Sør Cup har vokst jevnt og trutt siden oppstarten i 2008. I 2023 var første gangen vi passerte 600 lag, da vi endte på 614 lag. I år blir det en ny solid deltakelsesrekord med 650 lag.

– Det er selvfølgelig veldig gøy at så mange klubber velger Sør Cup også i sommer. Vi gleder oss over at veldig mange klubber kommer tilbake år etter år, og også at det i år kommer en del lag som aldri har deltatt i Sør Cup før, sier turneringsleder Ole Gerhard Sørensen.

Påmeldingen til årets turnering har gått i et tempo vi aldri har opplevd før, og allerede med inngangen til april var det 600 lag påmeldt. På et tidspunkt var det over 50 lag på venteliste.

– Det er en del lag som har måtte trekke seg så vi har heldigvis fått plass til ganske mange av dem som havnet på venteliste, men dessverre er det fortsatt noen titalls lag som vi ikke får plass til i år, sier Sørensen, som nevner begrensninger på banekapasitet og overnattingskapasitet som årsaker til at ikke alle får plass.

– I tillegg er vi opptatt av at alle lag skal ha en god opplevelse. Vår visjon er å «levere Norges beste turneringsopplevelse, på og utenfor banen». For å være trygge på at vi kan levere den kvaliteten vi ønsker så måtte vi i år sette grensen på rundt 650 lag.

300 tilreisende lag

Av de 650 lagene re rundt 310 av dem tilreisende lag fra hele Norge, samt et lag fra Moldova.

358 av lagene er i fra Agder, med de fleste klubber i Kristiansands-regionen godt representert.

I overkant av 270 lag som bor på skoler i vår regi, mens resten bor på campingplasser og hoteller rundt om i byen.

De skal serveres mat til over 4000 deltakere med deltakerkort hver dag, og 1653 kamper skal avvikles.

Det innebærer over 16 500 dugnadstimer fra medlemmer i Fløy, Vindbjart og Donn.

– Klubbene har mobilisert og forberedt seg til dette over lang tid. Nå er vi klare til å levere tidens største, og forhåpentligvis beste, Sør Cup, avslutter turneringslederen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt