fbpx

Fotballturnering og sommereventyr for gutter og jenter 6-19 år, og personer med funksjonsnedsettelse (Stjerneklassen)

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Spilletider

Flyfoto Flekkerøy
Sør Cup er for jenter og gutter i alderen 8 til 19 år og arrangeres i tidsrommet lørdag 24. – onsdag 28. juni 2023. Ikke alle spiller helt til onsdag. Under følger en oversikt over hvem som spiller når.

Barnefotball 6-9 år

Aldersklassene 6-9 år spiller sine kamper i løpet av en dag. Klassene 6-7 år spiller lørdag 24. juni mens 8-9 år spiller søndag 25. juni. Hvert lag spiller 4 kamper. Kamparena er Karuss, som ligger i Vågsbygd. Her vil det myldre av mennesker og aktiviteter tilpasset barnas alder.

I disse klassene trenger ikke lagene å løse deltakerkort. Inkludert i deltakeravgiften er t-skjorte, deltakerbånd og adgang til cupshowet på Torvet lørdag 24. juni

Barnefotball 10-12 år

Aldersklassene 10-12 år spiller sine kamper lørdag 24. – tirsdag 27. juni. For klassene 10-12 år spilles det 5 kamper. Det føres ikke resultater. Ønskes det en dag fri for besøk i Dyreparken så er det mulig. Husk å spesifisere dette i påmeldingen, i feltet “Melding til arrangør”. Spesifiser gjerne også dersom det er lag som man ønsker å ha fri sammen med (eksempelvis hvis hele klubben ønsker fri samme dag), og eventuelt hvilken dag.

Klassene 13-19 år

  • Aldersklassene 13-19 år spiller sine kamper lørdag 24. – onsdag 28. juni. Innledende kamper spilles lørdag og søndag, mens sluttspillet spilles fra og med mandag.
  • Alle 7er-finalene spilles tirsdag.
  • Alle lag i sluttspillklassene spiller minimum 4 kamper, hvorav 3 i innledende puljer og 1 i A- eller B-sluttspill.
  • I alle sluttspillklasser (fra og med 13 år) går minimum de 2 beste lagene i hver pulje til A-sluttspill, mens de resterende lagene går til B-sluttspill.
  • Nivåinndeling er beregnet slik:
    • Nivå 1 er for lag som vinner mer enn de taper
    • Nivå 2 er for lag som taper mer enn de vinner

Stjerneklassen

Kampene i Stjerneklassen spilles i løpet av helgen på Kristiansand stadion. Finalene spilles på Sparebanken Sør Arena på søndag 25. juni.

Annonse

Annonse

Siste nytt