fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Kampoppsettet er klart

Kampoppsettet for årets Sør Cup er nå publisert.

De 650 påmeldte lagene i Sør Cup skal spille 1653 kamper fra lørdag 22. juni til og med finaledagen for de eldste lagene onsdag 26. juni.

Kampoppsettet er nå publisert og du finner det her.

En oversikt over alle finalene finner du her.

  • Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i oppsettet og at alle lag har ansvar for å følge med på sitt kampoppsett. Det anbefales derfor ikke å skrive ut kampoppsettet og distribuere det, men heller dele linken til kampoppsettet til ledere, spillere, foreldre, osv.

  • Med så mange lag og kamper er det alltid noen som vil være mer fornøyde med kampoppsettet sitt enn andre. Vi har forståelse for at noen skulle ønske de hadde fått kamper på andre tider/steder, men vi har dessverre ikke anledning til å flytte på kamper nå da Sør Cup er fulltegnet og banekapasiteten er utnyttet til det fulle. Vi har prøvd å imøtekomme konkrete ønsker som er meldt inn i forkant, men det er ikke alle vi har muligheter til å få til.

  • Hvis du mener det er noe som er feil i oppsettet er det fint om du gir beskjed så raskt som mulig til ole@sorcup.no

Last ned Sør Cup-appen

Den beste måten å følge med på kampoppsett og resultater under Sør Cup er å laste ned Sør Cup-appen. Da vil du hele tiden ha siste oppdaterte kampoppsett og du vil få resultater fortløpende.

Finn ditt/dine lag velg «Gjør som favoritt» så vil du raskt finne dine kamper og resultater.

Du finner Sør Cup-appen i App-store og Google Play.

PS. Hvis du har appen installert fra før er det viktig at du sjekker at du har valgt riktig år (2024), ettersom det kan være fjorårets oppsett ligger der. Det velger du ved å trykke på tannhjulet oppe i høyre hjørne når du er inne på kampoppsett i appen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt