0 Responses

 1. Hei,

  Vi tenker å melde på to G11 lag med A-kort. Følger det med kort til trenere/foreldre eller må alle trenere/foreldre som overnatter og følger guttene rundt kjøpe A-kort?

  Mvh, Bodil

 2. Hei. Lurte på om det settes opp 5`er eller 7`er for jenter 2010 på denne cupen?

 3. Hei
  Jeg er trener for et G13 lag , vi er litt for få spillere til å melde oss på i 9’er – leser jeg riktig at dere tilby 7’er spill for G13 også?

 4. Hei. Vårt lag Marikollen FK G-15 består i dag av 11 spillere. Er det mulig å kontakte naboklubb for å låne 3 spillere slik at disse kan delta med oss på SC -2020

  1. Hei Atle!

   Det er ikke lov å låne spillere fra andre klubber. Alle spillere skal være spilleberettiget for klubben deres når cupen begynner. Dere har anledning til å låne så mange dere vil fra kullet under dere, og dere har også mulighet til å låne inntil to overårige spillere, men alle må være medlem og spilleberettiget for Marikollen FK. Håper dere får det til og at vi får se dere på SC2020.

   Hilsen Gustav

 5. Hei. Denne cupen virker knallbra! Jeg tenker å melde på Herkules J13 13 jenter fra Skien. Har noen spørsmål;
  Hvis de kjøper A-kort 1800,- skal de da bo på en skole I Vennesla 30 min til kampområdene i Kristiansand?

  Kan de få en dag i Kristiansand Dyrepark på utsjekkdagen onsdag 24.juni? Det var kl 12? Eller er det kamper den dagen eller Premieutdeling?

  Spiller de 9’er på kampene?

  Kan de få rabatt på billetter til Dyreparken hva koster de?

  1. Hei!

   Takk for fine ord! Vi ser frem til å få Herkules på besøk.

   Hvis de kjøper A-kort så skal de bo, spille og spise i Vennesla. Det er der 13-14 års-klassene spilles. I disse klassene benytter vi oss av Moseidmoen og Hommeren. Det er 7 skoler som ligger mellom eller rett forbi disse arenaene, og det går skyttelbuss i mellom. Jeg vil anslå at det er 10 minutter med bil fra Hommeren til Moseidmoen.

   Ang spillefri dag så er det sånn at 24. juni kun er finaledag. J13 (forutsatt at det er 9er-klassen, 7er-klassen spilles ferdig tirsdag 23. juni) spiller den første finalen den dagen. Bronsefinale og B-finale går samtidig. Finalen begynner kl 08.00 og er ferdig (inkludert premieutdeling) ca. kl. 08.55. Siden Dyreparken åpner kl. 10.00 så har dere mulighet til å ha hele dagen i Dyreparken.

   13-års-lag har mulighet til å melde på lag både i 7er og 9er.

   Vi tilbyr rabatterte billetter, ja. Priser blir lagt ut her: http://www.sorcup.no/opplevelser/spesialpriser-under-sor-cup/

   Gustav

 6. Hei, ser at det er mulig å melde på i ulike nivåer på mesteparten av klassene men ikke G11 (født 2009). Skal det kun være en klasse?

  1. Heisann, ja dette er noe som er innført som en forsøksordning da vi må tilby 7er-fotball for 10-åring, og 9er-fotball for 12-åringer. Samtidig har enkelte etterspurt en nivåinndeling i disse klassene, og dette er da en måte å slå to fluer i en smekk på.

   Gustav

 7. Hei,

  Vi kommer fra Bækkelaget SK og vurderer å dra med flere årganger til Sør-Cup. Dette gjelder for årgangene;

  2003
  2005
  2006
  2007
  2008
  2009

  Alle årgangene er guttelag.

  Litt av poenget med turen er å reise årgangene sammen og bo på samme sted. Er det mulig med så mange årganger. Totalt kan vi bli mellom 150-200 personer med stort og smått.

  Hvordan er mulighetene for dette?

  1. Hei! Ja dette går fint. Dere må da bo på skole på tvers av spillestedene, og lage et opplegg for transport til de ulike arenaene på egenhånd, men det er ikke noe problem å bo samlet. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp med opplegg for transport. /Gustav

 8. Vedrørende G-12 ser det er en klasse for 9’er lag klasse som defineres som level 1 og en klasse for 7’er lag som defineres som level 2.

  Gjenspeiler dette nivå 2 og 1 i vanlig seriespill eller tar dere ikke hensyn til hvilket nivå lagene spiller på i vanlig serie?

  1. Vi antar at lagene selv vet hvilket nivå de hører hjemme på. Det er tenkt samme tanken som i seriespill, ja. Men man vet aldri hva trenere finner på, og vi er veldig spente selv på hvordan dette spiller seg ut.

   Gustav

 9. Hei, var på SørCup med N.H.I.L G2006 i sommer fantastisk god opplevelse og veldig bra gjennomført opplegg av dere i SørCup.
  Jeg var bare med som ivrig fotballpappa.Både jeg og mange av gutta på laget håper vi sees igjen i 2020.
  Ha en strålende God Jul

 10. Hei hei

  Kommer Sør-Cup til å tilby 9’er fotball for 12 åringer sommeren 2020?

 11. Hei. Blir det 7er i 2010 klassen?
  Dette blir avgjørende for vår del om vi stiller lag i 2020!

 12. Vi jobber med å finne ut hvilke spillformer vi skal tilby i 2020. Det blir klart i løpet av oktober. 🙂

 13. Transport: Vi skal på bo på Toridal skole og har kamper på Hommeren(Toridal) og noen på Plusbank(Moseidmoen). Det står på hjemmesidene til cupen at det er oppsatt turneringsbusser mellom bosted og kamparena. Hvor ofte går denne bussen? Og kan vi basere oss på å bruke denne mellom kampene på Hommeren og Plusbank(2 timer mellom kampene)?

  1. Hei, bussene går med en halvtimes intervall, og dere kan basere dere på bruk av denne. 🙂

   Gustav

 14. Hei,

  En av spillerne på laget vårt rekker ikke innledende runder fordi han ikke kan komme før søndag ettermiddag, men vil gjerne bli med på eventuelt finalespill. Er det mulig å i så fall etterbestille deltakerkort på søndagen mens cupen pågår?

  1. Hei.

   Nei, det er det dessverre ikke. Alle spillere som skal delta i cupen må være registrert og betalt for innen første kamp spilles. Hvis det er slik at han skal spille fra og med finalerunden må han altså ha løst A-kort og vært registrert i systemet vårt før lørdag kl. 08.00.

 15. Det er riktig at vi spiller 7er i 2019. Det får STORE konsekvenser for oss denne omleggingen, og siden ikke alle kretser er med på denne pilotordningen, så må det forankres på Tinget før eller hvis vi evt endrer. Endringen skjer da i så tilfelle året etter.

  Hilsen Gustav

 16. Har dere alltid tilgjengelige transport for et J14 lag som da har kamper på Vennesla, eller må en ha tilgang på egne biler?

  1. For transport mellom overnattingssted og arena så går det buss i skyttel hver halvtime. 🙂 For transport til andre steder så kan det være praktisk med egne biler.

 17. Hei.
  Med tanke på å bestille overnatting for foreldre, i hvilket område spilles G13-kampene?

 18. Hei. Vil få takke alle dere som har vært involvert i arrangeringen av årets Sør-Cup! For ett fantastisk arrangement og for ett vær!!
  Vi i Klepp idrettslag (J14) sitter igjen med masse gode minner og vi gleder oss allerede til å komme tilbake til neste år!

  Ha en god sommer 🙂

  Sportslig hilsen
  Klepp IL-J14
  v/Henrik Løset

  1. Straffekonk. Myntkastregelen er skrotet for (forhåpentligvis) alltid hos oss.

 19. Hei, vi har en spiller som har fått direkte rødt kort i siste seriekamp nå før Sør-cup. Han er i utgangspunktet G16 spiller, men fikk rødt kort da han deltok for vårt junior lag. Er han spillerberettiget fra første kamp i Sør-cup? Der vil han spille for vårt G 16 lag.

  1. Han er spilleberettiget i Sør Cup, fra første kamp. Om han hadde fått direkte rødt kort i siste kamp i Sør Cup, så måtte han derimot ha stått over en kamp i seriespillet.

   Geir Åge

 20. Hei,

  Må representant for et J14-lag som skal spille på Vennesla møte i Kristiansand for innsjekking, eller er det egen innsjekk i Vennesla?

  Mvh,
  Kine

  1. Hei Kine,

   En representant fra laget må møte på innsjekk i Kristiansand. Det er dessverre ikke en egen innsjekk i Vennesla.

   Hilsen Gustav

 21. Må vi møte opp der alle sammen, eller kan selve laget dra direkte til overnattingssted, og lagleder/trener møte i mottak og registrere ankomst?

 22. Dere vil få tilsendt informasjon rundt dette i forkant av cupen. Dere må fylle ut et eget skjema, så formidler vi det videre til de rette vedkommende.

 23. Hei
  Er det mulig å ha med en spiller på lån fra en annen klubb, hvis klubben godkjenner det? Vet at det er mulig i f.eks. Norway Cup, Troll Cup? Vi ønsker å bruke turneringen som en slags avslutning for jentene som har spilt sammen i 10 år. Vi er en liten klubb, har bare hatt et jentelag, og i fjor var eldste guttelag 13 år. Så hun det er snakk om måtte i fjor bytte klubb for å få spille 11 fotball. Det hadde vært kjekt om hun kunne fått være med på “avslutningen” hvis hun får lov av sin nåværende klubb.

  1. Hei,

   dette er ikke tillatt. Spilleren må være medlem av – og spilleberettiget for – den klubben man skal representere i Sør Cup.

 24. Hei! Vet dere hvilke tidspunkt finalene vil gå i A og B finalene for gutter 14? Vi skal bestille togbillett hjem, men ønsker å få med oss hele cupen for gutter 14 dersom de går til finale.

 25. Vi er et G14 lag og har kampene våre på Vennesla. Jeg klarer ikke enkelt å finne frem til det overnattingstedet for foreldre/familie, som ligger nærmest / er mest praktisk. Det vil være aktuelt med både hytter, plass for campingvogn og telt. Hvilket sted/steder kan passe oss?

 26. Hei!

  Har et barn som skal være med på turneringen i år Haugar gutter 2009.

  Når begynner kampene på lørdagen? Bare lurte om man må ned fredagen siden vi bruker ca 6 timer ned..

  Hadde vært fint å slippet en ekstra overnatting og dratt ned lørdagen..

  Mvh
  Ove Andre Dragøy

  1. Hei! Du må ta høyde for at dere kan få kamper på lørdag morgen. De første kampene har avspark kl. 08.00. Kampoppsettet kommer ca medio juni, så da kan du evt. vurdere da om du må reise fredag, eller om det holder at du reiser lørdag formiddag.

   Vi anbefaler alle lag å reise på fredag, og tar ikke høyde for at lag reiser lørdag.

  1. Hei!

   Nei, det spilles 9’er- og 11’er-fotball for 14-åringene, og 11’er for 15-åringene. J16 har tilbud om både 7’er og 11’er, det samme har J19.

   Hilsen Gustav

 27. Hei på dere! Vi vurderer Sør Cup til neste år for Kopervik J12.. MEN.. Vi skal spille 9’erfotball kommende sesong.. det skal alle 12’årslag i Rogaland, Hordaland, Oslo og en del andre kretser.. Er det aktuelt for Sør Cup å tilby 9’erfotball for 12’åringer til sommeren?

  1. Hei!
   Vi har tatt en vurdering på dette pilotprosjektet, og kommet frem til det evt blir vedtatt på Tinget så kommer vi til å kjøre de klassene vi har hatt tidligere. Det betyr at 10-åringene spiller 5er, og 12-åringene spiller 7er. Vi tar en ny vurdering dersom annet blir bestemt på Tinget, men det blir evt da for turneringen i 2020.

   Hilsen Gustav

 28. Hei

  Dere opplyser at “Finalene fra Sparebanken Sør Arena er direktesendt på Fædrelandsvennen sin nett-tv”. Er dette åpen sending eller må man være abonnent el?

  mvh Jon

  1. Dette blir opplyst om i forkant av cupen. Det er som regel en abonnements-tjeneste, men Fædrelandsvennen har tidligere hatt kampanje på abonnement til 1,-.

 29. Hei, er det gåavstand mellom KKG/overnattingsskole til baner? eller settes det opp busser ? eller må det foreldre til for å transportere.

  1. Hei Dagny,
   1: Det er ca 10-15 minutters gange fra KKG til den arenaen som ligger lengst unna.
   2: Det vil være et transportopplegg under cupen, en kombinasjon av offentlig transport og egne busser. Alle deltakere med A-kort har gratis offentlig transport i tillegg til Sør Cups egen.
   Hilsen Gustav