En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Thon Hotel Norge

Thon Hotel Norge

Delikate hotellrom  
Behagelige Jensen-madrasser, godt inneklima og dimbar belysning. Høyhastighets Wi-Fi, USB-lading ved nattbordene og mulighet til å caste innhold fra mobil, nettbrett og PC til TV-en. Alt dette, samt fred og ro, finner du i hvert eneste rom på Hotel Norge. 


Annonse – teksten fortsetter under annonsen

Neste kapittel i historien
Navnet Hotel Norge, beliggenheten midt i byen og den gode atmosfæren er uforandret. Utover dette har hele hotellet – inkludert restauranten Dronningen, konferansesalene, rommene, resepsjonen og andre møteplasser – blitt fullstendig oppgradert i en lun og elegant, skandinavisk stil.

For å oppnå våre avtalepriser må det bestilles via oss. Dette gjøres på denne siden. Du legger inn dine opplysninger, og trykker så Ja, på tilbudet fra ditt valgte hotell. Du blir kontaktet av hotellet i forkant av turneringen for betaling. Du kan endre bestillingen din inntil 29. mai. Dette gjør du ved å trykke på linken “Redigere delte oppføring” i kvitteringsmailen du får.

Merk at det etter 29. mai ikke vil være mulig å oppnå våre avtalepriser. Det er begrensede rom tilgjengelig, så det lønner seg å være tidlig ute.

Priser:

Romtype Pris
Enkeltrom Kr. 1.295
Dobbeltrom Kr. 1.495
Trippeltrom Kr. 1.795
4-sengsrom Kr. 2.095
i har stengt for direktebooking. For booking, ta kontakt direkte med hotellet og oppgi at dere skal delta på Sør Cup, for å oppnå våre priser.

Annonse

Annonse

Siste nytt