fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Cupshow

Lørdag 22. juni 2024 arrangerer vi cupshow for våre deltakere. Arrangementet er åpent for alle, men tilpasset for Sør Cup sine deltakere. 

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på området. Konserten er naturligvis alkoholfri.

Tid: 22. juni kl. 20.00-21.30
Sted: Øvre Torv, Kristiansand

Ikke billett? Fortvil ikke, du kan kjøpe billett via knappen under.

Capow X 2G

Artistduoen Capow X 2G består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G) skal sette fyr på cupshowet! 

Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 13 og 15 år. Den unge rap duoen slapp 31 Etasje tidlig i 2022 har nå blitt streamet over 7 millioner ganger, med over 5000 unike videoer laget på Tiktok. 

Deres største drøm er å kunne reise Norge rundt og selge ut sine egne konserter. Inspirasjonen bak 31 Etasje kom av at gutta ofte pleier å snike seg inn på Oslo Plaza og for å ta glassheisen.

“SØR-AFRIKA” slapp det sammen med artisttrioen «Beathoven» som nå har over trippel platinum 💿 (20.000.000 Streams)

De har i senere tid sluppet to singler, “Fra meg til deg” Og “C&2” ☀️. Og i 2023 teamet guttene opp med “Emma” Med deres nye singel, “Alt jeg ser” 🔥

Lille Cæsar


Lille Caesar er en spennende norsk artist fra Fjell i Drammen. Selv om han bare er 18 år har han fått sitt gjennombrudd i musikkverdenen med P3 Gull-nominasjon i 2023. Han er kjent for sitt stødige liveshow og gode formidlingsevne mot publikum.

Publikumsfavoritten har både hatt ukas låt på NRK P3, topplisten til Spotify og deltakelse på VG-lista. I tillegg har han medvirket på diverse tv-opptredener og har spilt konsert på Stavernfestivalen.

Vi gleder oss til å få oppleve live hits som «brenner», «laken» og «gamle vaner» blant annet på cupshowet 22. juni.

Unge Beirut

Unge Beirut deltok også i 2023 på cupshowet, og lagde masse liv! Han har en unik evne til å knytte til seg kontakt med publikum og engasjere de. Vi gleder oss til å se han igjen på Cupshowet!

EJLIS

EJLIS (20) blir beskrevet av P3 Urørt som en up-coming artist fra Valdres. Flere beskriver musikken hennes som “et uhørt møte av bygd og dialekt, med urban og rytmisk musikk. En ny frisk pust til norsk POP/R&B”.

Adkomst

Buss fra overnattingsstedet (gjelder deltakere i klassene 10-14 med A-kort)

For deltakere med A-kort vil det være mulig å bestille busstransport til og fra konserten. Info om bestilling kommer på epost. Dere kan bestille frem til 15. juni. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall busser, så det kan medføre noe ventetid på returen.

Oppdatert info. Bussbestillingen er nå sendt til busselskapet. Det er ikke lenger mulig å bestille buss via Sør Cup. Lag som ikke har bestilt buss henstilles til lokale rutebusser eller organisere egen transport. Last ned AKT Reise for oppdaterte tider på lørdag.

Buss fra overnattingsstedet (gjelder deltakere i klassene 15-19 med A-kort)

For deltakere i disse klassene gjelder offentlig buss i rute. Det er få minutters busstur fra overnattingsstedet, og knutepunktet for all busstransport i Kristiansand er ved Universitet i Agder få minutter unna skolen du bor på. Last ned appen AKT Reise for å beregne din tur til sentrum. Alle deltakere med deltakerbånd har gratis adgang på AKT sine ruter.

Egen transport

Parkering for personbiler anbefales å gjøre på Torvet P-hus.

Billett

Deltakere med deltakerbånd har gratis adgang ved fremvisning av deltakerbåndet. Øvrig publikum vil ha anledning til å kjøpe billett.

Annonse

Annonse