En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

25.-29. juni 2022

Innholdsmeny

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst ligger midt i hjertet av Kristiansand, 2 minutters gangavstand  fra Kristiansand Jernbanestasjon og med alt av hva Kristiansand har å by på rett utenfor døren.

Vi kan tilby 200 velutstyrte rom og suiter. Rommene har en unik stil med alt hva du måtte trenge for et fantastisk opphold. Clarion Hotel Ernst har flere romkategorierer tilpasset ulike ønsker og behov.

For å oppnå våre avtalepriser må det bestilles via oss. Dette gjøres på denne siden. Du legger inn dine opplysninger, og trykker så Ja, på tilbudet fra ditt valgte hotell. Du blir kontaktet av hotellet i forkant av turneringen for betaling. Du kan endre bestillingen din inntil 29. mai. Dette gjør du ved å trykke på linken “Redigere delte oppføring” i kvitteringsmailen du får.

Merk at det etter 29. mai ikke vil være mulig å oppnå våre avtalepriser. Det er begrensede rom tilgjengelig, så det lønner seg å være tidlig ute.


Annonse

Priser:

Romtype Pris
Enkeltrom Kr. 1.550
Dobbeltrom Kr. 1.750
Trippeltrom Kr. 2.050
4-sengsrom Kr. 2.250

Prisene inkluderer overnatting, frokost, tilgang til Fitness & Relax-avdelingen samt tilgang til trådløst internett. Hotellets hjemmeside finner du her.

Vi har stengt for direktebooking. For booking, ta kontakt direkte med hotellet og oppgi at dere skal delta på Sør Cup, for å oppnå våre priser.

Annonse

Annonse

Siste nytt