fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Sør Cup Spesial

I perioden 20.-24. juni arrangerer vi Sør Cup Spesial. Dette er en direktesendt tv-sending som vises på Sør Cups Facebook og YouTube-sider disse fem dagene. Sendingene begynner klokken 12, og varer i ca en halv time.

Det blir mange fine innslag fra Sørlandet, og daglige konkurranser med flotte premier, i tillegg til hovedkonkurransen med den gjeveste premien.

I hovedkonkurransen i Sør Cup Spesial kan nemlig ditt lag vinne gratis deltakelse på neste års Sør Cup – og du kan delta hjemmefra! Her er hvordan du blir med:

Hovedkonkurranse
– Sør Cup Spesial 2020

Har du lyst til å vinne gratis deltakelse for laget ditt i neste års Sør Cup? Da må du bli med i hovedkonkurransen i Sør Cup Spesial!

Send inn ditt beste cupbilde på vegne av laget ditt innen fredag 19. juni. Du kan sende inn bildet på skjemaet under. Bildet ditt kan være fra hvilken som helst cup, det må bare illustrere det beste minnet du har sammen med laget ditt.

De beste bildene blir plukket ut av en cupjury, og de blir med i sluttspillet som starter lørdag 20. juni. Fra og med 20. juni er det seerne som avgjør hvilke bilder som går videre til neste cuprunde.

Gå derfor inn på cupens Facebook-side hver eneste cupdag og trykk «liker» på det bildet du liker best!

Vinnerbildet kåres selvsagt i finalesendingen fra Sparebanken Sør Arena onsdag 24. juni.

Se konkurranseregler

Påmelding:

Annonse

Annonse