fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Åpning av to nye baner

Idag har det vært en hektisk dag. Vi begynte med en liten omvisning på en utkikkspost for å titte litt på området og byen generelt, før vi dro til første bane som skulle åpnes. På banen var det satt opp telt og det var invitert store som små for å være med på en høytidelig åpning.

IMG_3073IMG_3074IMG_3075IMG_3081IMG_3088IMG_3091IMG_3092IMG_3096

Etter høytidelige taler fra flere så ble selve banen innviet av flere lag som spilte vennskapskamp. Det ble spilt to kamper og på sidelinjen kunne man øve tekniske øvelser med kjegler. En fantastisk fin bane som kommer til å glede mange! Det er også planlagt en tribune på denne banen. Rykter har det at arkitekten er særlig fornøyd fordi den ligger i nord-sør retning, og med det unngår man at keeperen får solen i øynene :).

På den neste banen så var det minst like høytidelig, og vi i Sør Cup-delegasjonen fikk æren av å kåre vinneren i 3 missekonkurranser. Blant deltakerne var 3 jenter i alderen 6-10 og de stakk av med hver sin misse-tittel. Også her ble det holdt høytidelige taler og gaveoverrekkelser, før banen ble innviet med vennskapskamp, da mellom det eldste laget, og et sammensatt lag fra Sør Cup sin delegasjon.

Det finnes dessverre ikke bilder eller video (som jeg har i alle fall) fra dette, da min telefon ikke hadde plass til mer bilder og video.. 🙁 Vi får dokumentere mer i morgen, da skal vi treffe blant annet Manuel Lucas, som besøkte cupen i Vennesla 2011, og volontør Janeth som var i Norge i sommer.

Under finder du en liten video-oppsummering fra dagens hendelser 🙂

Annonse

Annonse