fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Comfort Hotel

Comfort Hotel

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand. Sa vi at du har 30 meter til shopping, at treningsrommet er åpen døgnet rundt og at rommene er sykt digge? Og at vi dessuten ligger i en rolig gate? Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand.

Perfekt beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Kristiansand med gangavstand til shoppinggaten Markens, flybussen, toget og ferjene. Comfort Hotel Kristiansand er et ypperlig utgangspunkt når du skal utforske byens kulturliv, restauranter og shopping. Vil du nyte den vakre sørlandsnaturen så er det bare en liten svipptur til fots, med bil eller med kollektivtrafikk til skogen, turstiene, parkene og ikke minst sjøen. Les mer om Kristiansand her.

Parkering

Reiser du med bil kan du enkelt parkere bilen din i Vestre Torv Parkeringshus, som ligger i tilknytning til hotellet. Kort avstand fra bilen til rommet ditt, det enkleste er å parkere bilen før innsjekk. Les mer om parkering her.

Cash free

Comfort Hotel Kristiansand gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

 

God musikk

Hotellet legger til rette for at det skal være en så avslappende atmosfære som mulig. Ta turen innom lobbyen og slapp av med god musikk.

Treningsrom

Klart du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Derfor er vårt flotte treningsrom åpen døgnet rundt. Velkommen!

Rom for alle

Hos oss kan du velge og vrake blant en mengde romstyper. Hotellet har 125 moderne hotellrom i trendy farger med nordisk stil. Alle rommene har flatskjerm-tv, ventilasjonsanlegg og gratis trådløst internett. Er du ute etter noe smått og smart – sjekk ut moderatrommene. Vil du ta i litt ekstra, unn deg et av våre Deluxerom. Sjekk ut alle romtyper her.

Priser

For å oppnå våre avtalepriser må det bestilles via oss. Dette gjøres på denne siden. Du legger inn dine opplysninger, og trykker så Ja, på tilbudet fra ditt valgte hotell. Du blir kontaktet av hotellet i forkant av turneringen for betaling. Du kan endre bestillingen din inntil 29. mai. Dette gjør du ved å trykke på linken “Redigere delte oppføring” i kvitteringsmailen du får.

Merk at det etter 29. mai ikke vil være mulig å oppnå våre avtalepriser. Det er begrensede rom tilgjengelig, så det lønner seg å være tidlig ute.

Romtype Pris
Enkeltrom Kr. 1.490
Dobbeltrom Kr. 1.690
Trippeltrom Kr. 1.990
4-sengsrom Kr. 2.190
Prisene er inkludert frokost

Booking

Annonse

Annonse