En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

25.-29. juni 2022

Innholdsmeny

Comfort Hotel

Hotellet vårt er lett å finne, og det befinner seg i umiddelbar nærhet av offentlig transport. Så snart du har ankommet, kan du sette i gang og jobbe innen kort tid takket være våre fleksible innsjekkingstider, fullt utstyrte møterom, og gratis WiFi.

Der er Fair trade-sertifisert organisk te og kaffe tilgjengelig 24 timer i døgnet for å holde deg i gang mens du jobber, eller for å hjelpe deg å slappe av og koble ut. Hvis du forbinder avkobling med å løpe på tredemøller eller pumpe jern, kan du også bruke treningsrommet når som helst i løpet av døgnet, slik at du aldri trenger å gå glipp av en anledning til å trene.

Annonse

Start dagen på en god måte ved å velge blant vår rikholdige frokostbuffé, fullspekket med sunne og organiske alternativer. Der er også muligheter for ekstra tidlig frokost for morgenfuglene som skal ha avreise tidlig – dermed slipper man å dra på tom mage.

For å oppnå våre avtalepriser må det bestilles via oss. Dette gjøres på denne siden. Du legger inn dine opplysninger, og trykker så Ja, på tilbudet fra ditt valgte hotell. Du blir kontaktet av hotellet i forkant av turneringen for betaling. Du kan endre bestillingen din inntil 29. mai. Dette gjør du ved å trykke på linken “Redigere delte oppføring” i kvitteringsmailen du får.

Merk at det etter 29. mai ikke vil være mulig å oppnå våre avtalepriser. Det er begrensede rom tilgjengelig, så det lønner seg å være tidlig ute.

Priser

Romtype Pris
Enkeltrom Kr. 1.395
Dobbeltrom Kr. 1.550
Trippeltrom Kr. 1.850
4-sengsrom Kr. 2.050


Booking

For bestilling av rom, fyll ut skjemaet under. Du vil få valget av hotell i slutten av skjemaet.


Annonse

Siste nytt