fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Ti nye år med Sør Cup-navnet

Ny avtale: Fra venstre daglig leder i Sør Cup Ole Gerhard Sørensen, direktør for marked og kommunikasjon i Sparebanken Sør Eva Kvelland, styreleder i Sør Cup Ingeborg A. Skjesol og markedssjef i Sør Cup Gustav Steimler. Foto: Paul Richardsen

Sparebanken Sør og Sør Cup forlenget denne uken navnerettighetsavtalen. 

Dette betyr at Sørlandets største idrettsarrangement vil bære navnet Sør Cup også i fremtiden. Den nye avtalen har en lengde på inntil 10 år (5 år + opsjon på 5 år til), noe som sikrer forutsigbarhet for cupen i fremtiden.

– Vi er stolte over å ha Sparebanken Sør i ryggen, og glade for at Sør Cup-navnet kan leve videre. Det er et navn og en merkevare som begynner å bli godt kjent rundt i Norge og det ønsker vi å bygge videre på, sier Ole Gerhard Sørensen, daglig leder i Sør Cup.

– Det er en tillitserklæring fra banken til Sør Cup, og arrangørklubbene Vindbjart, Fløy og Donn. Avtalen gir oss også forutsigbarhet i årene som kommer.

Sør Cup ble opprinnelig opprettet under navnet PlussbankCup, da med Sparebanken Pluss som rettighetshaver til navnet. Etter fusjonen mellom Sparebanken Sør og Sparebanken Pluss i 2014 ble det besluttet at det nye navnet på cupen skulle være Sør Cup.

Cupen, som ble opprettet under navnet PlussbankCup, har hatt navnet Sør Cup etter Sparebanken Sør, samt emblemet til banken i logoen, helt siden fusjonen i 2014. Nå blir det hetende Sør Cup i 5+5 år til. Foto: Richard Nodeland

I 2023 var det rekordmange 614 lag som deltok i Sør Cup, og påmeldingen for neste års turnering er allerede godt i gang.

– Med Sparebanken Sør med på laget har vi ambisjoner om å utvikle turneringen videre i årene som kommer, sier Sørensen.

Fornøyd med samarbeidet

Markedssjef og ansvarlig for oppfølging av avtalen i Sparebanken Sør, Trond Skjæveland, er fornøyd med forlengelsen av avtalen. – Sparebanken Sør er levende opptatt av regionen og ønsker å stimulere til aktiviteter som treffer bredt. Sør Cup har i mange år gjort en super jobb for mange, mange barn og unge. Vi heier på Sør Cup og gleder oss til videre samarbeid, sier Skjæveland.

Eva Kvelland, direktør for marked og kommunikasjon, beskriver samarbeidet slik: – Vi i Sparebanken Sør er stolt over å ha vært med på etableringen og utviklingen av Sør Cup, og synes det er flott at cupen vil bære navnet til banken. Som samarbeidspartner er vi tett på arbeidet i cupen, og vi ser hvor viktig den er for landsdelen, for de lokale klubbene og for barn og unge fra hele landet, som hvert år får store og små opplevelser og minner for livet. For oss er det bare positivt at bankens navn og logo knyttes en av Norges største fotballturneringer for barn og unge!

Viktig for kontinuiteten til Sør Cup

Markedssjef i Sør Cup, Gustav Steimler, er overlykkelig over ny avtale. – Å ha en aktør i ryggen som har troen på det vi driver med, med et såpass langsiktig blikk, er utrolig viktig når vi nå skal fortsette å bygge merkevaren Sør Cup, sier Steimler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt