fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Hvem spiller hvor?

Header Hvem spiller hvor

Sør Cup er en turnering som eies av klubbene Fløy, Vindbjart og Donn. Det betyr at vi benytter disse klubbenes anlegg til våre kamper.

Vi har delt opp slik:

6-9 år spiller sine kamper på Karuss Idrettsanlegg. Anlegget ligger i Vågsbygd.

10- 12 år spiller sine kamper på Flekkerøy Idrettspark og Karuss Idrettsanlegg. Flekkerøy Idrettspark ligger på idylliske Flekkerøy et kvarters kjøring utenfor Kristiansand, og består av 2x 11’er-baner og en flerbrukshall. 11’er-banene blir delt opp i 7’er-baner og 5’er-baner. Karuss ligger i Vågsbygd, som er nærmeste bydel til Flekkerøy på fastlandet.

13-14 år spiller sine kamper på Moseidmoen Idrettspark i Vennesla og Hommeren på Torridal. Anleggene ligger flott til ca et kvarters kjøring utenfor Kristiansand. Hommeren består av 1 kunstgressbane og 1 gressbane. Moseidmoen er hovedarenaen og består av 2 11’er kunstgressbaner, 1 gressbane (hovedarenaen til Vindbjart FK i 2. divisjon), og 1 7’er gressbane. Banene deles inn i 7’er- og 9’er-baner etter behov.

15-19 år, samt Stjerneklassen spiller sine kamper i regi av Donn på Lund. Kampene går på ærverdige Kristiansand Stadion, Kongsgård, Presteheia, samt fantastiske Sparebanken Sør Arena. 

 

Annonse

Annonse