En fotballturnering for barn og unge

Klasser for 8-19 år samt Stjernelag

24.-28. juni 2023

Innholdsmeny

Hvem spiller hvor?

Header Hvem spiller hvor

Sør Cup er en turnering som eies av klubbene Fløy, Vindbjart og Donn. Det betyr at vi benytter disse klubbenes anlegg til våre kamper.


Annonse – teksten fortsetter under annonsen

Vi har delt opp slik:

8- 12 år spiller sine kamper på Flekkerøy Idrettspark. Anlegget ligger på idylliske Flekkerøy et kvarters kjøring utenfor Kristiansand, og består av 2x 11’er-baner og en flerbrukshall. 11’er-banene blir delt opp i 7’er-baner og 5’er-baner. Se bildekarusell lenger ned for å se på anlegget.

13-14 år spiller sine kamper på Moseidmoen Idrettspark i Vennesla og Hommeren på Torridal. Anleggene ligger flott til ca et kvarters kjøring utenfor Kristiansand. Hommeren består av 1 kunstgressbane og 1 gressbane. Moseidmoen er hovedarenaen og består av 2 11’er kunstgressbaner, 1 gressbane (hovedarenaen til Vindbjart FK i 2. divisjon), og 1 7’er gressbane. Banene deles inn i 7’er- og 9’er-baner etter behov.

15-19 år, samt Stjerneklassen spiller sine kamper i regi av Donn på Lund. Kampene går på ærverdige Kristiansand Stadion, Kongsgård, samt fantastiske Sparebanken Sør Arena. Sparebanken Sør Arena og Kongsgård består av en 11’er-bane hver, mens Kristiansand Stadion består av en naturgressbane, en kunstgressbane og en kunstgressbane for 7´er fotball.

 

Annonse

Annonse

Siste nytt