fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

9 gode grunner til å velge Sør Cup

Header 10 grunner til å velge Sør Cup

Etter hver turnering sender vi ut en evaluering til våre deltakere. Her spør vi blant annet om hvorfor de har valgt Sør Cup. Dette er de 9 mest brukte grunnene.

1: Tidspunkt

Mange syns at tidspunktet vi arrangerer på, med start første lørdag i skoleferien, er perfekt, og velger oss på grunn av det. En del klubber har fotballskole i den uken som begynner mandagen (dag 3 av 5 i Sør Cup) for sine yngste deltakere, med hjelp fra de eldste som instruktører. For de er det perfekt å sende 13-14-åringene til Sør Cup.

2: Godt omdømme

Trivsel er noe vi scorer best på i evalueringene. Over 97% svarer at de ønsker å anbefale Sør Cup til andre lag. Vår erfaring er også at Sør Cup omtales i positive ordlag, og vi har sett eksempler på økt deltakelse fra områder med deltakerlag påfølgende år.

3: Sommer, sol & Sørlandet

Sørlandet er kjent for sitt gode vær og klima, og Kristiansand er en av de mest solrike byene i Norge. Faktisk sier meteorologisk institutt at Kjevik i Kristiansand har flest soltimer i året (Kilde: VG).

4: Gode baner

Vi benytter anleggene på Flekkerøy, Vågsbygd Stadion, Moseidmoen, Hommeren, Kristiansand Stadion, Sparebanken Sør Arena og Kongsgård. Alle anleggene holder høy standard!

5: Stort Cupshow

Lørdag under cupen arrangerer vi en stor konsert for våre deltakere og innbyggere i Kristiansand. Showet pleier å være besøkt av mellom 2 og 4.000 tilskuere. Kjente artister som Admiral P, Marcus & Martinus, Madcon, Cir.Cuz, Tone Damli, med flere har opptrådt her tidligere.

6: Diskotek

Diskotek er et must for enhver turnering. Søndag blir det diskotek både på Flekkerøy, i Vennesla og i Kristiansand.

7: Masse kamper

Kamper er fortsatt hovedgrunnen til at folk reiser på cup. I Sør Cup får man spille mange kamper mot variert motstand. I klassene 8-12 år spiller man 5 kamper a 2×15 minutter. I klassene 13-19 spiller man 3 kamper innledende, og minimum 1 kamp i enten A- eller B-sluttspill.

8: Finaledag på Sparebanken Sør Arena

Alle A-finalene spilles på Sparebanken Sør Arena. Arenaen er til daglig hjemmebane til IK Start og er et av Norges flotteste anlegg. Her lager vi til skikkelig cupfinalestemning med hymne og innmarsj som innledning til finalen. Etter finalen er det premieutdeling på tribunen og fotografering av lagene. Å spille finale her blir trukket frem som det beste minnet fra mange som har fått oppleve dette.

9: En av Norges aller største fotballturneringer

Totalt 592 lag deltok i 2019 i Sør Cup. Dette gjør oss til en av Norges aller største turneringer.


Vi håper at disse grunnene kan være grunn nok for DEG til å melde på ditt lag, og gleder oss til å se dere på Sørlandet!

Annonse

Annonse