fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Shopping på Sørlandssenteret

OM SØRLANDSSENTERET

Sørlandssenteret har ALT du trenger på ett og samme sted med150 butikker – fordelt på 110.500 kvadratmeter!

På Sørlandssenteret finner du flere klær- og skobutikker, og kan i tillegg lokke med mange matserveringssteder, vinmonopol, dagligvarebutikker, dyrebutikk, apotek, optiker, sportsbutikker, Planeten Pluto lekeland, møbel- og interiørbutikker, alt til hobby og fritid, helsekostbutikker, Burger King og McDonalds, samt velkjente Geheb bakeri, Edgars Bakeri & Konditori, Clas Ohlson og mye mye mer!

BUSS OG TAXI

Bussrute 01 og M1 går til og fra Kristiansand sentrum og Sørlandssenteret. Se akt.no for ruteinformasjon. Vi har en taxiholdeplass med hovedinngangen (Inngang H), taxi kan også bestilles i Informasjonen.

PARKERING

Vi har 4000 gratis parkeringsplasser fordelt på 17 kundeinnganger. Ladestasjon til el-bil finner du i alle parkeringshus, ved Obs! og ved McDonalds. Parkering for buss og campingvogner finnes i enden av parkeringsplassen mot Meny og Rema 1000.

TURISTINFORMASJON

Sørlandssenteret ligger i Sørlandsparken rett ved E-18. I nærheten ligger også Dyreparken, Hamresanden, Kjevik flyplass, Ikea og mange andre store varehus. Det er et vell av overnattingsmuligheter her.

Vår visjon er å gi deg Sørlandets suverent beste shoppingopplevelse. Vi elsker å begeistre! For mer informasjon se: https://sorlandssenteret.no/om-senteret/

Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Sørlandssenteret!

 

Annonse

Annonse