fbpx

Bli med på fotballfest på Sørlandet!

22.-26. juni 2024

Innholdsmeny

Start-spiller og tidligere Sør Cup-vinner Mathias Grundetjern med tips til årets deltakere.

Mathias Grundetjern på toppen av Flekkerøy der han har spilt fotball store deler av livet sitt (Foto: Egil Olsen).

Mathias Grundetjern på toppen av Flekkerøy der han har spilt fotball store deler av livet sitt (Foto: Egil Olsen).

Årets utgave er Sør Cup er nå i full gang med kamper overalt. Nåværende IK Start-spiller Mathias Grundetjern har deltatt på Sør Cup med Fløy siden han var syv år. I 2017 gikk han hele veien og vant med Fløy G19, da de slo Randesund 2-1 i finalen.

Grundetjern har gode minner fra tiden som Sør Cup deltaker og mener at cupen alltid kom på et perfekt tidspunkt på året: 

– Så fort skolen er ferdig, og sommerferien i gang er det herlig å starte ferien med fotball og kompiser. Det å spille fotball er noe av det gøyeste jeg vet, og Sør Cup har veldig gode rammer for fotball og aktiviteter sier Grundetjern og fortsetter:

– Det er masse kamper og mye folk. Man kan egentlig ikke be om en bedre start på ferien. 

Som proffspiller på IK Start, veteran på Sør Cup, og tidligere vinner er midtbanespilleren en god person å få tips fra. Når vi spør han hvilke tips han har til årets Sør Cup deltakere trenger han ikke tenke lenge:

– Med tanke på været og varmen er det viktig å få i seg nok væske og mat mellom kampene og gjennom dagen. Han er likevel ikke i tvil om hva som er viktigst:

– Det viktigste er å ha det gøy. Kos dere med venner, lagkamerater og familie. Det aller beste tipset er å nyte cupen og disse dagene for det går fort over. Cupen er fantastisk og utnytt de tilbudene de har. 

Det er mye som skjer de kommende dagene både rundt på arenaene og i byen. I kveld er det cupshow på Øvre Torv i Kristiansand med barneshow fra kl. 18:00 – 19:00 og hovedshow fra 20:00 – 21:30. Det vil også være en meet & greet på Sandens fra kl. 15:00 – 16:00 der det vil være muligheter for å møte årets cupshow-artister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Annonse

Siste nytt